Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Gebruikte onderdelen en in- en verkoop schadeauto's
Maandag t/m vrijdag 08.00-17.30
Zoeken
Merk en model

Beschikbare onderdelen voor Volkswagen

Onderdelen van het merk VOLKSWAGEN

Volkswagen staat voor duurzaamheid, techniek en innovatie. Volkswagen Group werd in 1937 opgericht door het Duitse Arbeidersfront en is inmiddels de grootste autofabrikant van Europa. Volkswagen Group produceert naast Volkswagens ook auto's van onder andere de merken AudiSkodaSeat en Porsche.

Voor meer informatie over een specifiek Volkswagenonderdeel neemt u contact met ons op door middel van het contactformulier op de desbetreffende productpagina. Ook zijn wij telefonisch bereikbaar via 0546-441166.

''De hoogste kwaliteit originele Volkswagen onderdelen tegen de scherpste prijs''

Betaal niet te veel voor uw Volkswagen onderdelen en bestel direct bij Autobedrijf Broekhuis. Omdat wij zelf alle Volkswagen auto's demonteren kunnen wij de hoogste kwaliteit onderdelen garanderen tegen een kostenbesparend tarief. Door zelf een onderdeel van uw Volkswagen auto te vervangen, kunt u een hoop geld besparen. Al onze Volkswagen onderdelen voldoen aan de hoge kwaliteitsnormen van het STIBA en KZD, zodat u zeker weet dat u kwaliteitsonderdelen koopt bij Autobedrijf Broekhuis.

  • Originele Volkswagen onderdelen
  • Betaalbare prijzen
  • Kwaliteitsgarantie
  • Uitvoerig getest op veiligiheid
  • Binnen 24 uur in huis

Volkswagen onderdelen bestellen

In het overzicht ziet u alle beschikbare Volkswagen onderdelen. Om het juiste Volkswagen onderdeel voor uw auto te vinden selecteert u het model van uw Volkswagen. Momenteel hebben wij Volkswagen onderdelen beschikbaar voor de volgende Volkswagen modellen: Bora, Golf en Polo.

  1. Kies hieronder het gewenste Volkswagen model.
  2. Selecteer het Volkswagen onderdeel waarnaar u op zoek bent.

Na de keuze van het Volkswagen model heeft u de mogelijkheid het Volkswagen onderdeel te selecteren waar u naar op zoek bent. Wij proberen u altijd zo uitgebreid mogelijk te informeren over onze Volkswagen onderdelen. Voor vragen over de specifieke onderdelen kunt u altijd contact met ons opnemen via de desbetreffende productpagina.

Volkswagen: kwaliteit staat centraal

Bij Autobedrijf Broekhuis vindt u Volkswagen onderdelen afkomstig uit jonge Volkswagen auto’s. Alle onderdelen worden bij ons gedemonteerd volgens de richtlijnen KZD (kwaliteitszorg demontage). Hierdoor heeft u altijd Volkswagen onderdelen van een hoogwaardige kwaliteit.

Volkswagen auto's

Volkswagen staat voor duurzaamheid, techniek en innovatie. Volkswagen Group werd in 1937 opgericht door het Duitse Arbeidersfront en is inmiddels de grootste autofabrikant van Europa. Volkswagen Group produceert naast Volkswagens ook auto's van onder andere de merken Audi, Skoda, Seat en Porsche.

Voor meer informatie over onze onderdelen kunt u altijd contact met ons opnemen door middel van het contactformulier op de productpagina. Ook zijn wij telefonisch bereikbaar via 0546-441166

Certificeringen & Partners

Wij zijn lid van de volgende organisaties:
VBV
RDW
Stiba
ARN
KZD
Erkend Duurzaam