Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Gebruikte onderdelen en in- en verkoop schadeauto's
Maandag t/m vrijdag 08.00-17.30

Hét autodemontagebedrijf voor gebruikte auto-onderdelen en jonge schadeauto’s

Autosloperij Broekhuis is een autodemontagebedrijf met ruim 57 jaar ervaring in de inkoop, verkoop en export van schadeauto’s. De originele auto onderdelen worden rechtstreeks gedemonteerd uit sloopauto’s.

Grootste assortiment auto onderdelen en jonge schadeauto’s van Nederland

Autosloperij Broekhuis heeft een zeer ruim assortiment auto onderdelen, sloopauto’s en schadeauto’s. Alle auto onderdelen zijn origineel van hoogwaardige kwaliteit en tegen betaalbare prijzen verkrijgbaar.

U kunt alle auto onderdelen en schadeauto’s bekijken op ons grote terrein in Albergen. Alle producten worden ook online geplaatst, zodat u altijd de huidige voorraad kunt bekijken. U vindt alle beschikbare onderdelen via onze kentekenchecker of door te navigeren via de pagina auto onderdelen. Een bestelling doet u eenvoudig en betaalt u veilig via iDEAL. Alle auto onderdelen worden dezelfde dag verzonden, zodat u ze de volgende dag in huis heeft.

Autosloperij Broekhuis vindt kwaliteit, betrouwbaarheid en service vanzelfsprekend. Daarom beschikken wij over diverse keurmerken, zoals de KZD en de ARN.

Het begin van de autosloperij

In 1966 kocht Theo Broekhuis een schadeauto. Deze wilde hij zelf opknappen. De Albergenaar kocht een tweede auto om onderdelen van te gebruiken. Zijn hobby ‘liep uit de hand’. Steeds meer auto’s werden aangekocht. Theo maakte van zijn hobby zijn beroep.

In de jaren negentig trad de tweede generatie officieel toe tot het bedrijf. Broekhuis liep ook toen al voorop wat betreft milieueisen en werkte vanaf het begin zeer vooruitstrevend. Al vanaf 2000 staan alle auto-onderdelen en schadeauto’s online. Samen met het vakbekwame personeel is Autosloperij Broekhuis uitgegroeid tot een van de grootste en modernste autodemontagebedrijven van Nederland.

Demontage van auto onderdelen

Autosloperij Broekhuis beschikt over een modern ingerichte autodemontagestraat. Op het grote buitenterrein staan circa 1.500 schadeauto’s per merk opgesteld. Een enthousiast team van vakkundige en ervaren medewerkers demonteert vooral jonge Europese en Japanse schadeauto’s op een zeer professionele en milieuvriendelijke manier. Hierdoor verkoopt Broekhuis alleen kwaliteitsonderdelen waarvan de herkomst herleidbaar is.

Jonge schadeauto’s vanaf het bouwjaar 2005

Naast onderdelen heeft Autosloperij Broekhuis diverse schadeauto’s in het assortiment. De bouwjaren variëren, maar de focus van Broekhuis ligt op schadeauto’s vanaf 2005. Deze worden door heel Europa en soms ook daarbuiten verkocht. Het op naam zetten van de auto en het opstellen van de benodigde exportdocumenten, inclusief verzekering wordt door Autosloperij Broekhuis geregeld. 
Iedere week komen er nieuwe schadeauto’s binnen. Alle schadeauto’s worden direct op de website geplaatst. Zoek online de schadeauto die bij u past op merk, type, bouwjaar en prijs. Neem voor vragen over het aankopen van een schadeauto contact met ons op via 0546-442318 of autoverkoop@broekhuisautos.nl.

Kwaliteit van onderdelen en schadeauto’s verzekerd

Bij Autosloperij Broekhuis hebben we in de loop der jaren de autodemontage, de in- en verkoop van schadeauto’s én de administratieve afhandeling steeds verder geprofessionaliseerd. Door een uitstekend voorraad- en verkoopbeheersysteem is de voorraad altijd up-to-date. Elk onderdeel wordt op kwaliteit gecontroleerd, geclassificeerd en voorzien van een label in het ruime magazijn opgeslagen. Hierdoor is zeker dat de onderdelen veilig en herbruikbaar zijn en is eenvoudig digitaal na te gaan of een gevraagd onderdeel verkrijgbaar is. Levering van onderdelen vindt plaats via balieverkoop, via verzending onder rembours of via verzending na iDEAL-betaling.

Broekhuis voldoet aan alle benodigde normen en eisen (KZD en ARN)

Hergebruik van auto-onderdelen draagt bij aan een schoner milieu en lagere reparatiekosten, waar Autosloperij Broekhuis veel waarde hecht. Broekhuis staat garant voor een uitstekende kwaliteit van gebruikte, originele onderdelen. Autobedrijf Broekhuis voldoet aan de eisen van het STIBA, de Nederlandse brancheorganisatie van gecertificeerde voertuigdemontagebedrijven. Broekhuis voldoet aan zowel de VBV, en de de STIBA-erkenning van onderdelenleveranciers voor classificatie en op kwaliteit gecontroleerde onderdelen. En heeft het kwaliteitslabel KZDPlus met optie KZD-E. Materialen en afvalstoffen die niet voor verkoop geschikt zijn, worden volgens de richtlijnen van Auto Recycling Nederland (ARN) gedemonteerd en opgeslagen.

Groots in aanbod

met deskundig advies

Veilig betalen

met retour garantie

Snelle levering

Vandaag besteld snel geleverd

Certificeringen & Partners

Wij zijn lid van de volgende organisaties:
VBV
RDW
Stiba
ARN
KZD
Erkend Duurzaam