Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Gebruikte onderdelen en in- en verkoop schadeauto's
Maandag t/m vrijdag 08.00-17.30
Zoeken
Merk en model

Beschikbare onderdelen voor Saab

“Goedkope auto onderdelen voor uw Saab auto kopen met 24-uurs levering”

 

Zodra er een onderdeel van uw Saab moet worden vervangen, betaalt u voor nieuwe onderdelen vaak veel geld. Bij Autobedrijf Broekhuis bieden wij Saab onderdelen aan uit jonge sloop- en schadeauto’s, tegen scherpe prijzen. Andere voordelen zijn:

  • Gegarandeerd veilige onderdelen (volgens richtlijnen van KZD en ARN)
  • Levering binnen 24 uur
  • Betalen met iDEAL
  • De scherpste prijzen
  • Originele Saab onderdelen
  • Gegarandeerde kwaliteit (volgens Perfect Green-keurmerk)

Welke Saab onderdelen zoekt u?

Om u te voorzien van de Saab onderdelen die u zoekt hebben wij een twee stappenplan ontwikkeld, waarmee u snel de actuele voorraad Saab onderdelen kunt controleren en vervolgens direct online kunt bestellen.

  1. Kies uw Saab model
  2. Selecteer het onderdeel waar u naar op zoek bent

De Saab onderdelen die u ziet in het overzicht, zijn de onderdelen die wij op dit moment in ons assortiment hebben. Wanneer u het onderdeel selecteert dat u nodig heeft, kunt u klikken op ‘plaats een aanvraag’. Wij streven ernaar om u volledig te informeren over onze Saab onderdelen. Mocht er informatie ontbreken, dan kunt u altijd contact met ons opnemen via het contactformulier op de bijbehorende pagina. Wij zijn telefonisch te bereiken via 0546 441 166 of per email via onderdelen@broekhuisautos.nl.

Foto’s Saab onderdelen

Autodemontagebedrijf Broekhuis heeft een ruim assortiment Saab onderdelen. Om u een beter beeld te geven van de onderdelen, kunt u hieronder bladeren tussen enkele foto’s die geschikt zijn voor uw Saab.

Over Saab auto’s

Saab is een Zweedse autofabrikant en werd opgericht in 1937. Saab richt zich tegenwoordig op de productie van elektronische auto’s voor de Aziatische markt, nadat het in 2012 werd overgenomen door National Electric Vehicle Sweden (NEVS). De populairste modellen van Saab zijn de Saab 9-3 en de Saab 9-5, waarvan wij natuurlijk diverse onderdelen op voorraad hebben.

Als u vragen heeft over Saab onderdelen of andere auto onderdelen, dan kunt u telefonisch contact opnemen via 0546 - 44 11 66 of het contactformulier op de productpagina invullen.

Certificeringen & Partners

Wij zijn lid van de volgende organisaties:
VBV
RDW
Stiba
ARN
KZD
Erkend Duurzaam