Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Gebruikte onderdelen en in- en verkoop schadeauto's
Maandag t/m vrijdag 08.00-17.30
Zoeken
Merk en model

Beschikbare onderdelen voor Chevrolet

Online originele Chevrolet onderdelen kopen voor een aantrekkelijke prijs? Autobedrijf Broekhuis heeft een ruim aanbod tweedehands Chevrolet onderdelen voor verschillende modellen, zoals de Tacuma, Kalos en Aveo. Broekhuis verkrijgt onderdelen na zorgvuldige demontage van jonge Chevrolets met schade of die als sloopauto zijn opgekocht. Alle onderdelen die u kunt kopen in onze webshop zijn uitvoerig getest op kwaliteit en veiligheid. Zo kunt u vertrouwen op een perfect passend onderdeel voor uw Chevy.

Op zoek naar originele Chevrolet onderdelen?

Hierboven kunt u het model Chevrolet selecteren waarvoor u onderdelen nodig heeft. Vervolgens navigeert u naar de pagina voor het overzicht van de beschikbare onderdelen van het model in kwestie. Wist u dat u met onze handige filters ook snel het onderdeel kunt vinden dat u zoekt? U hoeft alleen maar het artikelnummer, typenummer, motorcode of het kenteken in te vullen. Het kan voorkomen dat er bepaalde Chevrolet onderdelen die u zoekt er niet tussen staan. Neem dan contact op met onze collega’s door te bellen naar 0546-441166 of vul ons contactformulier in.

Profiteer van de voordelen bij Broekhuis

Tweedehands Chevrolet onderdelen kopen bij Autobedrijf Broekhuis geeft u een aantal voordelen:

  • In Nederland bezorgen we binnen 24 uur
  • Wereldwijde levering van onderdelen
  • Alleen originele Chevrolet onderdelen
  • Grondig getest op veiligheid en kwaliteit
  • Scherpe prijzen
  • Tweedehands onderdelen kopen is milieubewust
  • Makkelijk en snel online zaken doen

Autobedrijf Broekhuis staat al 5 decennia bekend als een vooraanstaand demontagebedrijf dat jonge sloop- en schadeauto’s inkoopt. Ook verzorgen we export. De onderdelen die we winnen uit de Chevrolets die we inkopen worden uitgebreid geïnspecteerd en getest. Vervolgens worden ze correct gelabeld en opgeslagen. Zo kunt u rekenen op een actueel aanbod in onze webshop van onderdelen die zorgen voor een geslaagde reparatie van uw Chevrolet.

Ga voor originele Chevrolet onderdelen

Wanneer u wilt gaan voor enkel originele onderdelen, haalt u met de tweedehands Chevrolet onderdelen van Broekhuis kwaliteit binnen. We zijn een erkend demontagebedrijf dat werkt volgens strenge richtlijnen, zoals de richtlijnen van de KZD (KwaliteitsZorg Demontage) en de ARN, wat staat voor Auto Recycling Nederland. U kunt dus volledig vertrouwen op onderdelen die veilig zijn en van hoge kwaliteit.

Het hergebruiken van tweedehands onderdelen is milieubewust én goed voor uw portemonnee. Ontdek ons aanbod Chevrolet onderdelen en doe er uw voordeel mee.

Over Chevrolet

De Chevrolets die we kennen in Nederland zijn onder te verdelen in twee takken: een Amerikaanse tak en een tak met Chevrolets die vroeger werden verkocht onder de naam Daewoo. Sinds 2011 heet dit bedrijf GM-Korea en komen alle modellen onder de merknaam Chevrolet uit. Chevrolets staan bekend om hun betrouwbaarheid, simpele techniek en ruime basisuitrusting. Vind de juiste Chevrolet onderdelen voor uw model, zodat u weer optimaal kunt genieten van uw Chevy.

Over Autobedrijf Broekhuis

Al 5 decennia lang is Autobedrijf Broekhuis een vooruitstrevend autodemontagebedrijf, zowel op het gebied van milieueisen als de online verkoop van auto onderdelen. We zijn specialist in de inkoop, verkoop en export van schadeauto’s, sloopauto’s en auto onderdelen. Broekhuis behoort tot de eerstelijns opkopers: we kopen schadeauto’s direct op bij verzekeraars. Onze automonteurs demonteren de onderdelen en testen ze vervolgens uitvoerig. Zo kunt u rekenen op een vervangend onderdeel dat veilig is voor de reparatie van uw Chevrolet.

Heeft u nog vragen?

Bent u op zoek naar specifieke Chevrolet onderdelen of heeft u nog andere vragen? Neem dan contact met ons op. Dat kan via onderstaand contactformulier, maar u kunt ons ook telefonisch bereiken via 0546-441166. Wilt u liever uw Chevrolet onderdelen ophalen in plaats van ze laten verzenden? Dat kan natuurlijk ook. U bent dan van harte welkom in onze werkplaats in Albergen.

Certificeringen & Partners

Wij zijn lid van de volgende organisaties:
VBV
RDW
Stiba
ARN
KZD
Erkend Duurzaam