Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Gebruikte onderdelen en in- en verkoop schadeauto's
Maandag t/m vrijdag 08.00-17.30
Zoeken
Merk en model

Beschikbare onderdelen voor Porsche

''De hoogste kwaliteit Porsche onderdelen tegen een extra voordelig tarief''

Weinig mensen zullen twijfelen aan de kwaliteit van Porsche. Maar liefst tweederde van alle Porsche auto's die ooit zijn gebouwd, rijden nog steeds. Alle Porsche onderdelen die Autobedrijf Broekhuis verkoopt zijn afkomstig uit jonge Porsche schade- en sloopauto's. Bovendien zijn alle onderdelen uitvoerig getest op veiligheid en kwaliteit volgens de officiële richtlijnen.

Bestel dus snel uw Porsche onderdelen bij Autobedrijf Broekhuis:

  • Originele onderdelen
  • Scherpste prijs
  • Kwaliteitsgarantie
  • Binnen 24 uur in huis
  • Betalen met iDeal

Porsche onderdelen bestellen

Bij Autobedrijf Broekhuis vindt u eenvoudig en snel uw Porsche onderdeel. Het zoeken naar Porsche onderdelen gaat via twee eenvoudige stappen:

  1. Kies allereerst het model van uw Porsche auto in onderstaande afbeeldingen
  2. Selecteer vervolgens het onderdeel waar u naar op zoek bent.

De gehele beschikbare voorraad Porsche onderdelen zal weergeven worden. U kunt hier het gewenste onderdeel vinden en opvragen. Zoekt u een Porsche onderdeel die als niet voorradig wordt weergegeven? Neem dan vooral contact met ons. Voor meer informatie over onze Porsche onderdelen kunt u altijd contact met ons opnemen via 0546 - 44 11 66 of gebruik maken van het contactformulier..

Het merk Porsche

Ontstaan

De wieg van Porsche staat aan de Kronenstraße 24 in het centrum van Stuttgart. Daar richtte Ferdinand Porsche zijn automotorenonderhoud en consultingsfirma op. Later begon men zelf auto’s te ontwerpen. Dit leidde tot de Porsche 64, een racewagen die deelnam aan de Berlijn-Rome Rally van 1939. Na de Tweede Wereldoorlog kende het bedrijf zware tijden in het naoorlogse Duitsland. In 1950 bracht het bedrijf haar eerste productieauto voort: de Porsche 356. Deze lichte wagen werd tot 1965 geproduceerd, ver na de introductie van haar meer bekende opvolger, de Porsche 911.
De 911 is veruit het bekendste model van Porsche. In de ruim 50 jaar dat de wagen in productie is, zijn er 820.000 verkocht. In 1999 werd de auto vijfde in de race om de titel Auto van de Eeuw. Het model is vanaf haar introductie in 1963 continu verder ontwikkeld, hoewel het basisontwerp maar weinig veranderd is. Bovendien wordt de auto ook veel gebruikt om in te racen en coureurs hebben vele titels mogen vieren achter het stuur van de 911.
Natuurlijk is de 911 niet het enige model dat Porsche produceert. De autofabrikant richt zich tegenwoordig op meer gangbare typen auto’s zoals sedans en SUV’s. Maar ook deze nieuwe modellen worden gekenmerkt door de luxe en sportieve uitstraling waar Porsche bekend om geworden is.

Populairste modellen

Porsche produceert vergeleken met andere automerken niet bijzonder veel modellen. Maar de sterke merknaam zorgt ervoor dat elk model zeer populair zijn:

  • Zoals gezegd is de 911 sinds haar entree in 1963 het paradepaardje van Porsche. De sportwagen met het kenmerkende uiterlijk wordt over de hele wereld herkend. In Nederland kent de auto ook een groot aantal liefhebbers met meerdere fanclubs verspreid over het hele land.
  • De Cayenne is sinds haar verschijning in 2002 een enorme hit gebleken. Het is de eerste auto met een V8-motor die Porsche heeft geproduceerd sinds 1995. In 2010 werd een tweede generatie gepresenteerd met kleine externe veranderingen en een nieuwe hybrideversie.
  • Hoewel Porsche sinds 1956 geen roadster heeft gebouwd, besloot men daar in 1996 verandering in te brengen met de productie van de Boxster. De auto is in de tussentijd benoemd tot ‘Beste Roadster ter Wereld’ (Autocar), ‘Roadster van het Jaar 2012’ (Auto Express) en ‘Sportauto van het decennium’ (The Philadelphia Inquirer).

Impressie Porsche onderdelen

Bij Autobedrijf Broekhuis vindt u Porsche onderdelen afkomstig uit jonge Porsche sloopauto’s. Alle onderdelen worden bij ons gedemonteerd volgens de richtlijnen KZD (Kwaliteitszorg Demontage). Hierdoor heeft u altijd Porsche onderdelen van hoogwaardige kwaliteit.

Autodemontagebedrijf Broekhuis beschikt over een groot assortiment aan Porsche onderdelen. Hieronder een overzicht van een aantal van onze onderdelen geschikt voor verschillende Porsche modellen.

Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen via het onderstaande contactformulier of telefonisch via 0546 - 44 11 66 .

 

Contactformulier

Certificeringen & Partners

Wij zijn lid van de volgende organisaties:
VBV
RDW
Stiba
ARN
KZD
Erkend Duurzaam