Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Gebruikte onderdelen en in- en verkoop schadeauto's
Maandag t/m vrijdag 08.00-17.30
Zoeken
Merk en model

Beschikbare onderdelen voor Dodge Mini Ram Van

“Gebruikte onderdelen voor uw Dodge voordelig kopen bij Autobedrijf Broekhuis. Levering in Nederland binnen 24 uur”

In onze webshop vindt u een ruim assortiment goedkope onderdelen voor uw Dodge. Het vervangen van onderdelen door gebruikte Dodge onderdelen scheelt u veel geld. Wij bieden alleen tweedehands onderdelen aan die nog in uitstekende staat zijn. De Dodge onderdelen zijn gedemonteerd uit jonge Dodge sloopauto’s, waardoor u verzekerd bent van originele onderdelen. Bestel online goedkope Dodge onderdelen in onze webshop:

  • Dodge onderdelen binnen 24 uur bezorgd
  • Veilig online betalen met iDEAL
  • Veiligheidsgarantie op alle auto onderdelen
  • Originele Dodge onderdelen
  • Zeer scherpe tarieven
  • Kwaliteit gewaarborgd (KZD- en ARN-keurmerk)

Zekerheid door de keurmerken KZD en ARN

Alle gebruikte auto onderdelen zijn voorzien van de keurmerken KZD (KwaliteitsZorg Demontage) en ARN (Auto Recycling Nederland). De demontage van alle Dodge onderdelen gebeurt volgens de richtlijnen van deze keurmerken. Hierdoor garanderen wij de kwaliteit van alle auto onderdelen. Daarnaast krijgt u veiligheidsgarantie op de Dodge auto onderdelen.

De passende Dodge onderdelen zoeken

Het is erg makkelijk om de juiste onderdelen voor uw Dodge te vinden. Het aanvragen van een Dodge onderdeel werkt via een tweestappensysteem. Dit systeem werkt als volgt:

  1. Klik eerst op het juiste Dodge model
  2. Selecteer vervolgens het Dodge onderdeel dat u nodig heeft.

In de resultaten ziet u direct de voorraad van de Dodge auto onderdelen. U kunt deze producten bestellen door gebruik te maken van de knop ‘Plaats een aanvraag’. Na voltooiing van uw aanmelding zal een medewerker van Autobedrijf Broekhuis persoonlijk contact met u opnemen voor meer informatie. Als er onverhoopt een onderdeel niet aanwezig is, dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice. De klantenservice is bereikbaar via het telefoonnummer 0546-441166 of per e-mail via onderdelen@broekhuisautos.nl.

Voorbeelden van tweedehands Dodge onderdelen

Bij Autobedrijf Broekhuis zijn we trots op onze geleverde producten. Daarom laten we graag een aantal voorbeelden zien van gedemonteerde onderdelen uit Dodge auto’s. Hieronder ziet u een buitenspiegel van een Mini Ram Van en een aandrijfas van een Ram Van.

dodge-auto-onderdelen-1dodge-auto-onderdelen-2

Over automerk Dodge

Het Amerikaanse automerk Dodge werd opgericht in 1914 door John Francis Dodge en Horace Elgin Dodge. De auto’s van Dodge worden in Nederland inmiddels niet meer verkocht. De reden hiervoor was het tegenvallende verkoopresultaat tot 2011/2012. In Amerika, maar ook nog steeds in Europa, staat het merk bekend om modellen zoals de Dodge Charger, de Dodge Viper, de Dodge Challenger en de Dodge Journey. In Nederland waren de meest verkochte Dodge auto’s de Dodge Ram Van en de Dodge Mini Ram Van.

Heeft u meer informatie over Dodge onderdelen nodig? Bel dan met de klantenservice via 0546 - 441166 of vul het onderstaande contactformulier in.

Certificeringen & Partners

Wij zijn lid van de volgende organisaties:
VBV
RDW
Stiba
ARN
KZD
Erkend Duurzaam