Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Gebruikte onderdelen en in- en verkoop schadeauto's
Maandag t/m vrijdag 08.00-17.30
Zoeken
Merk en model

Beschikbare onderdelen voor Daewoo Kalos

“Originele Daewoo onderdelen uit jonge sloop- en schadeauto’s in uitstekende conditie.”

Repareer uw Daewoo met onderdelen van hoge kwaliteit uit jonge sloop- en schadeauto’s. De Daewoo onderdelen zijn gebruikt, maar verkeren nog in perfecte staat. Hierdoor zijn ze uitermate geschikt voor hergebruik. Met jonge, gebruikte onderdelen bespaart u aanzienlijk op het onderhoud van uw Daewoo. Ervaar de voordelen van Daewoo onderdelen bij Broekhuis Auto’s:

  • Uw Daewoo onderdelen binnen 24 uur geleverd in Nederland
  • Veilig betalen via iDEAL
  • Kwaliteitswaarborg door KZD- en ARN-keurmerk
  • Originele Daewoo onderdelen uit jonge auto’s

Daewoo modellen

Wij leveren auto-onderdelen van vrijwel alle Daewoo-modellen die in de afgelopen jaren door de Zuid-Koreaanse autofabrikant Daewoo zijn gebouwd. Van onderstaande Daewoo-modellen bieden wij auto-onderdelen aan:

Daewoo onderdelen zoeken

Vind via onze website de Daewoo onderdelen die u nodig heeft. Het bestellen van Daewoo onderdelen gaat als volgt:

  1. Selecteer het Daewoo-model
  2. Selecteer het onderdeel dat u nodig heeft

Nadat u het onderdeel heeft geselecteerd, klikt u op de knop ‘Plaats een aanvraag’. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. U heeft dan de mogelijkheid om vragen te stellen en wij geven u meer informatie over de Daewoo onderdelen.

Heeft u een vraag over de Daewoo onderdelen? Neem dan contact met ons op via 0546 - 44 11 66 of per e-mail via onderdelen@broekhuisautos.nl.

Meest verkochte Daewoo onderdelen

In onze geavanceerde autodemontagestraat demonteren we Daewoo-modellen, waarvan de onderdelen uitstekend herbruikbaar zijn. Op een groot buitenterrein staan ongeveer 1500 schadeauto’s per merk opgesteld. De volgende Daewoo onderdelen zijn het meest gewild:

AccuDrukschakelaarOliedrukschakelaar
AchterklepGasdrukveerPedalen
AchterlichtenKatalysatorRaamrubbers
Airco verdamperKogelgewrichtenRadiator
AskoppelingsschijfKoplampenSpatbord
BrandstoffilterKoppelingSpiegel
BrandstofpompKoppelingskabelStabilisator
BrandstofreservoirKoppelingsplaatStarter
BumperKrukasStuurbekrachtigingspomp
CardanasLambda sensor (lambdasonde)Trekhaak
ClaxonMistlampenWielbouten en wielmoeren
DeurvergrendelingMotorkapWielkast
DistributiekettingNokkenasWiellager

 

Kwaliteitseisen en certificering

Door het opnieuw gebruiken van Daewoo onderdelen dragen we bij aan een schoner milieu. Daarnaast bespaart u aanzienlijk op de kosten voor reparatie en onderhoud. Broekhuis Auto’s voldoet aan de eisen van de Nederlandse brancheorganisatie van gecertificeerde voertuigdemontagebedrijven (het STIBA). Broekhuis Auto’s is een erkend autodemontagebedrijf voor het classificeren en op kwaliteit controleren van auto-onderdelen. Onderdelen die niet geschikt zijn voor hergebruik, worden opgeslagen of gerecycled.

Over het merk Daewoo

Na 1994 startte Daewoo de export naar Nederland met modellen zoals de Daewoo Nexia, die gebaseerd is op de Opel Kadett. Door de bekendheid van de Opel Kadett, die op dat moment niet meer verkrijgbaar was, kreeg Daewoo met de Nexia al snel een redelijk marktaandeel. Daarna presenteerde Daewoo Motors een aantal nieuwe modellen met een moderner design, waaronder de Lanos, de Nubira en de Leganza. Om ook de behoefte aan kleine auto’s tegemoet te komen, werd in 1998 de Matiz op de markt gebracht. Met ingang van 2005 is de naam Daewoo door de eigenaar van Daewoo, General Motors, gewijzigd in Chevrolet. Het merk Chevrolet was onder het publiek populairder dan Daewoo.

Wilt u meer informatie over welke Daewoo onderdelen u nodig hebt? Neem contact op met Autobedrijf Broekhuis via 0546 - 44 11 66 of door het onderstaande contactformulier in te vullen.

Certificeringen & Partners

Wij zijn lid van de volgende organisaties:
VBV
RDW
Stiba
ARN
KZD
Erkend Duurzaam