Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Gebruikte onderdelen en in- en verkoop schadeauto's
Maandag t/m vrijdag 08.00-17.30
Zoeken
Merk en model

Beschikbare onderdelen voor Chrysler 300 M

“Online Chrysler onderdelen kopen tegen scherpe tarieven. In Nederland binnen 24 uur geleverd.”

Met tweedehands Chrysler onderdelen van Autobedrijf Broekhuis repareert u goedkoop een Chrysler auto. Chrysler onderdelen zijn bij ons tegen lage prijzen beschikbaar. Alle auto onderdelen van Chrysler worden volgens de keurmerken KZD en ARN gedemonteerd uit jonge sloop- en schadeauto’s. Deze Chrysler onderdelen zijn nog in perfecte staat om te hergebruiken. Koop daarom gebruikte auto onderdelen voor uw Chrysler bij Autobedrijf Broekhuis:

  • Chrysler onderdelen binnen 24 uur geleverd (NL)
  • De auto onderdelen zijn origineel
  • Gemakkelijk en veilig online betalen met iDEAL
  • Voorzien van KZD- en ARN-keurmerk
  • Chrysler onderdelen zonder te veel te betalen

Kwaliteitswaarborg door KZD en ARN keurmerk

Alle auto onderdelen zijn voorzien van een Kwaliteitszorg Demontage keurmerk en ARN keurmerk. Autobedrijf Broekhuis demonteert alle Chrysler onderdelen volgens de richtlijnen van de KZD. U bent dus altijd verzekerd van kwaliteitsonderdelen. Daarnaast werken we door het ARN-keurmerk mee aan duurzamere autorecycling.

Online een Chrysler onderdeel bestellen

Het is erg gemakkelijk om bij Autohuis Broekhuis het geschikte Chrysler onderdeel te vinden. Ons tweestappensysteem werkt als volgt:

  1. Selecteer het juiste Chrysler model
  2. Klik op het auto onderdeel dat u nodig heeft

Vervolgens vindt u hier het volledige aanbod Chrysler onderdelen. Ook ziet u hier direct de voorraad van het desbetreffende auto onderdeel. Om een aanvraag te plaatsen voor het auto onderdeel selecteert u de knop ‘Plaats een aanvraag’. Is er onverhoopt een onderdeel voor uw Chrysler niet beschikbaar? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij zijn bereikbaar via 0546-441166 of onderdelen@broekhuisautos.nl.

Voorbeelden van Chrysler onderdelen

Bij ons zijn alle gebruikte Chrysler onderdelen nog in goede staat. Wij laten u dan ook graag een paar voorbeelden zien. De onderstaande onderdelen zijn geschikt voor gebruik in de Chrysler Voyager.

Over het merk Chrysler

In 1925 is het merk Chrysler opgericht in de Verenigde Staten. Het automerk heeft zijn hoofdkantoor in Auburn Hills in de staat Michigan. Bekende modellen zijn de Chrysler Grand Cherok, de Chrysler Neon en de Chrysler PT Cruiser. Een ouder model is bijvoorbeeld de Chrysler 300 M. Dit model wordt tegenwoordig niet meer geproduceerd. Chrysler werkt al een tijd samen met Lancia. Beide merken staan voor chique en exclusieve auto’s. In Nederland worden Chrysler auto’s tegenwoordig verkocht onder de naam van Lancia.

Weet u niet zeker welk onderdeel geschikt is voor uw Chrysler? Neem contact op met onze klantenservice via 0546 - 441166 of vul het onderstaande contactformulier in.

Certificeringen & Partners

Wij zijn lid van de volgende organisaties:
VBV
RDW
Stiba
ARN
KZD
Erkend Duurzaam