Volvo V70/S70 onderdelen

Koop snel en eenvoudig Volvo V70 en S70 onderdelen tegen een voordelige prijs. Als u vandaag bestelt, heeft u het gewenste product morgen al in huis. Alle Volvo V70 en S70 onderdelen zijn door onze monteurs vakkundig gedemonteerd uit jonge sloopauto’s volgens de KZD- en ARN-richtlijnen. Voor vragen over deze of andere onderdelen zijn we bereikbaar via 0546 441 166 of parts@broekhuisautos.nl.

Filter op onderdelen voor Volvo V70/S70

Vul uw nummerplaat in

Tweedehands onderdelen voor de Volvo V70

U vraagt het gewenste onderdeel aan, wij demonteren dit uit een jonge Volvo sloopauto. U geniet een goed werkend onderdeel voor een veel lagere prijs dan wanneer u dit nieuw zou kopen. Bij Broekhuis Auto´s profiteert u van de volgende voordelen:

  • Veilig gedemonteerde Volvo V70 onderdelen
  • Originele onderdelen voor een lage prijs
  • Betaal eenvoudig via iDEAL
  • Vandaag besteld, morgen in huis

Om het gewenste product te bestellen, klikt u dit aan in de gele kolom aan de linkerkant van de pagina of selecteert u boven op de pagina de categorie en het onderdeel dat u zoekt. Vervolgens kiest u op basis van de specificaties het onderdeel uit dat past bij uw auto en drukt u op ´Vraag product aan.´ Nadat u uw gegevens heeft ingevoerd, nemen wij contact met u op om de bestelling af te ronden.

Onderdelen voorzien van KZD- en ARN-certificaat

Alle Volvo V70 onderdelen voldoen aan de KZD- en ARN-richtlijnen. Ze zijn vakkundig en veilig gedemonteerd en uitgebreid gecontroleerd, zodat u verzekerd bent van goed werkend materiaal. Broekhuis Auto’s is Stiba-gecertificeerd. Door het aanschaffen van tweedehands onderdelen bent u voordelig uit en draagt u bij aan een beter milieu. Er hoeven immers geen nieuwe onderdelen geproduceerd te worden.

Afbeeldingen van tweedehands Volvo V70/S70 onderdelen

Bij Broekhuis Auto’s bieden we u graag een goed beeld van de voordelige en goed werkende onderdelen die u kunt aanschaffen, dus voegen we zoveel mogelijk afbeeldingen toe. Het gasklephuis en de remklauw in onderstaande afbeeldingen zijn recent gedemonteerd en er is uitgebreid gecontroleerd of zij voldoen aan de KZD- en ARN-norm.

Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht voor Volvo V70 onderdelen. We verkopen onder andere de volgende onderdelen:

Aanjager
Achterklep
Carterpan
Dynamo
Expensievat
G-lader
Grille
Hefcilinder
Koplampmotor
Krukas poelie
Motorrubber
Oliekoeler
Pomp airco
Rempomp
Velg

Over de Volvo V70/S70

De Volvo V70 is een ruime stationwagen die voor het eerst werd geproduceerd in 1996. In totaal zijn er drie generaties uitgebracht, waarvan de tweede in 2000 en de derde in 2007. De auto met een vier- of vijfcilinder motor is verkrijgbaar met zowel benzine- als dieselmotor. De auto is ook verkrijgbaar in de sedan uitvoering: de Volvo S70.

Klantenservice

Zoekt u onderdelen die niet op de website te vinden zijn of heeft u vragen over onze producten? Bel dan gerust naar 0546 441 166 of e-mail naar parts@broekhuisautos.nl. Onze ervaren specialisten helpen u graag bij het vinden van de juiste onderdelen. Naast onderdelen voor de V70 en de S70 verkopen we ook andere Volvo onderdelen, Volvo sloopauto’s en Volvo schadeauto’s.

Contact & route

Contact
& route

Autobedrijf Broekhuis
Broekhuisweg 5
7665 TW Albergen

Onderdelen:
0546 - 44 11 66
parts@broekhuisautos.nl

maps

Accepteer de marketing-cookies om deze kaart te bekijken. Klik hier.