Trekhaak

Filter resultaten

Tweedehands trekhaken voor alle merken en typen auto’s

Bij Autobedrijf Broekhuis koopt u eenvoudig tweedehands trekhaken voor alle merken en modellen auto’s. De trekhaken komen uit sloopauto’s die zorgvuldig gedemonteerd zijn volgens de richtlijnen van brancheorganisatie KwaliteitsZorg Demontage. Wij beschikken over de maximale 3-sterren classificering: u krijgt dus gegarandeerd de allerbeste kwaliteit tweedehands onderdelen tegen de scherpste prijzen.

  • Geleverd binnen 24 uur in Nederland
  • Originele trekhaken uit jonge sloopauto’s
  • Inclusief alle benodigde aansluitingen
  • Gedemonteerd volgens richtlijnen KZD
  • Gebruikte trekhaken tegen de laagste prijs

We hebben trekhaken voor alle populaire automerken en -modellen beschikbaar, waaronder de volgende trekhaken:

Verschillende soorten trekhaken

We hebben verschillende soorten (olifant) trekhaken beschikbaar voor uw auto. Of u kiest voor een afneembare, vaste of wegdraaibare trekhaak hangt af van uw eigen voorkeuren.

Afneembare trekhaak

Een trekhaak kan het aangezicht van uw auto verminderen. Als u liever niet heeft dat uw trekhaak het gehele jaar door zichtbaar is, dan is een afneembare variant een betere optie. Het voordeel is dat u de trekhaak bijvoorbeeld alleen monteert als u met de caravan op vakantie gaat. Na uw vakantie demonteert u deze eenvoudig en brengt u het strakke uiterlijk van uw auto terug.

Vaste trekhaak

Voor een vaste trekhaak betaalt u minder dan een afneembare of wegdraaibare trekhaak. Vaste trekhaken zijn zeer solide en gewoon geschikt voor auto’s met parkeersensoren. Het nadeel is dat deze altijd zichtbaar is.

Wegdraaibare trekhaak

In beperkte mate zijn er ook wegdraaibare trekhaken beschikbaar. Zoals de naam al verklapt, draait u deze gemakkelijk weg onder de auto. Hierdoor ziet u de trekhaak niet meer, terwijl u de trekhaak binnen 3 seconden weer in gebruik neemt door deze op te klappen. De wegdraaibare varianten zijn over het algemeen duurder dan de andere twee varianten.

Monteren en plaatsen van de trekhaak

We leveren alle trekhaken inclusief de benodigde aansluitingen. Door de gehele stroomaansluiting mee te sturen, kunt u direct aan de slag met het monteren en plaatsen van de trekhaak. De aansluiting heeft u nodig om uw aanhanger of caravan te voorzien van stroom, waardoor de verlichting in werking treedt.

Trekhaak op kenteken

U vindt bij ons eenvoudig een geschikte trekhaak voor uw auto. Zoek hiervoor eenvoudig uw trekhaak op kenteken door deze bovenaan in te vullen. De auto onderdelen checker zoekt automatisch de beschikbare trekhaken voor uw auto op. Vervolgens kiest u zelf welke het beste aansluit op uw wensen.

Goedkope trekhaak kopen bij Autobedrijf Broekhuis

Koop eenvoudig een goedkope trekhaak en betaal veilig met iDEAL. Volg hiervoor ons eenvoudig stappenplan:

  1. Kies eerst met behulp van de kentekenchecker welke trekhaken geschikt zijn voor uw auto.
  2. Bekijk de specificaties van de resultaten en klik vervolgens op ‘Plaats een aanvraag’ om deze in uw winkelwagentje te plaatsen.
  3. In het volgende scherm vult u alle benodigde gegevens in voor een soepel verloop van uw aanvraag.
  4. Na het verzenden van uw aanvraag, ontvangt u van ons een persoonlijk bericht om de aanvraag te bevestigen.
  5. Betaal vervolgens eenvoudig met iDEAL om de bestelling af te ronden.

Klantenservice

We helpen graag bij het zoeken van een passende trekhaak voor uw auto. Neem hiervoor contact op met onze experts via 0546 441 166 of per e-mail via parts@broekhuisautos.nl. Het is ook mogelijk om het contactformulier in te vullen.

Contact & route

Contact
& route

Autobedrijf Broekhuis
Broekhuisweg 5
7665 TW Albergen

Onderdelen:
0546 - 44 11 66
parts@broekhuisautos.nl

maps

Accepteer de marketing-cookies om deze kaart te bekijken. Klik hier.