Subaru onderdelen


“Tweedehands goedkope Subaru onderdelen kopen. Eenvoudig online bestellen en binnen 24 uur bezorgd in Nederland.”

Het kopen van gebruikte Subaru onderdelen in plaats van nieuwe onderdelen bespaart u veel geld. Autohuis Broekhuis beschikt over een zeer ruim assortiment tweedehands Subaru onderdelen. Alle originele Subaru onderdelen zijn gedemonteerd uit jonge sloop- en schadeauto’s. Hierdoor profiteert u van goedkope Subaru onderdelen. Verder benut u bij Autohuis Broekhuis de volgende voordelen:

  • In Nederland binnen 24 uur geleverd
  • Veilig online betalen (iDEAL)
  • Kwaliteitswaarborg door keurmerken (KZD en ARN)
  • Scherpste tarieven
  • 3 jaar garantie op ieder onderdeel
  • Originele Subaru onderdelen
  • Gemakkelijk online bestellen

Kwaliteitswaarborg door keurmerken

Alle Subaru onderdelen worden gedemonteerd volgens verschillende richtlijnen. Daardoor zijn alle auto onderdelen voorzien van het KZD (KwaliteitsZorg Demontage) keurmerk en het ARN keurmerk. Daarnaast ontvangt u op alle Subaru onderdelen 3 jaar garantie.

Subaru onderdelen online bestellen

Autohuis Broekhuis helpt u graag met het vinden van de juiste Subaru onderdelen. Er is door ons een tweestappensysteem opgezet om het keuzeproces voor u te versimpelen. Het systeem zorgt ervoor dat u gemakkelijk de geschikte Subaru onderdelen vindt:

  1. Kies het betreffende Subaru model
  2. Selecteer de juiste onderdelen

Na deze selectie ziet u ieder Subaru onderdeel dat bij ons in het magazijn aanwezig is. Beschikbare onderdelen zijn aan te vragen via de knop ‘Plaats een aanvraag’. Na deze aanvraag zal een van onze medewerkers u persoonlijk voorzien van meer informatie over het auto onderdeel. Mocht er onverhoopt een Subaru onderdeel niet aanwezig zijn, dan kunt u dit onderdeel alsnog aanvragen via het telefoonnummer 0546 - 44 11 66 of per e-mail via onderdelen@broekhuisautos.nl.

Foto’s van Subaru onderdelen

Wij geven u graag inzicht in de kwaliteit van de beschikbare tweedehands Subaru onderdelen. In het onderstaande overzicht staan voorbeelden van Subaru onderdelen die voorradig zijn voor hergebruik in een Subaru Impreza:

Over Subaru auto’s

Het merk Subaru is opgericht in Japan en heeft zijn thuisbasis in Tokio. In 1958 startte het automerk de productie van de Subaru 360. Daarna volgde snel meerdere modellen. Subaru onderscheidt zich van andere automerken doordat alle modellen standaard met vierwielaandrijving zijn uitgerust. Ook is Subaru tot 2009 erg actief geweest tijdens de wereldkampioenschappen in de rallysport. De bekendste modellen van het merk zijn de Subaru Impreza, de Subaru Forester, de Subaru Outback, de Subaru Vivio en de Subaru Legacy.

Wilt u meer informatie over de beschikbare Subaru onderdelen? U kunt onze klantenservice bereiken via 0546 - 44 11 66 of door het onderstaande contactformulier in te vullen.

Uw naam*
Uw e-mailadres*
Uw telefoonnummer*
Uw bericht*
Waar gaat uw vraag over?*

We wijzen je op ons Privacy- en cookieverklaring.

Contact & route

Contact
& route

Autobedrijf Broekhuis
Broekhuisweg 5
7665 TW Albergen

Onderdelen:
0546 - 44 11 66
parts@broekhuisautos.nl

maps

Accepteer de marketing-cookies om deze kaart te bekijken. Klik hier.