Volvo sloopauto

Gemakkelijk gebruikte onderdelen kopen uit onze jonge Volvo sloopauto’s. Onze monteurs demonteren in onze Volvo sloperij goedwerkende onderdelen uit sloopauto’s, waardoor u deze tegen lage prijzen aanschaft. Autobedrijf Broekhuis is aangesloten bij de Vereniging Schade Voertuighandel: gegarandeerd de hoogste kwaliteit onderdelen. Verder profiteert u bij ons van:

  • Ruim 50 jaar ervaring met Volvo sloopauto’s
  • Lid van de VSV voor de hoogste kwaliteit
  • Volvo sloperij met maximale 3-sterren KZD-certificering
  • Vakkundige demontage van onderdelen

Totaal 0 sloopauto gevonden

Geen resultaten gevonden

Volvo sloperij met VSV-lidmaatschap

Een Volvo sloopauto voldoet niet meer aan de door de RDW opgelegde kwaliteitseisen om de weg op te mogen. We kopen – als lid van de VSV – sloopauto’s op die zijn afgekeurd of een ongeluk hebben gehad, bijvoorbeeld van verzekeringsmaatschappijen. We worden hierdoor ook wel eerstelijnsopkopers genoemd. We fungeren op deze manier als een groothandel van sloopauto’s.

Recyclen van sloopauto’s voor een beter milieu

De Volvo sloopauto’s die we opkopen zijn niet meer rendabel om te repareren. Het recyclen van de onderdelen is minder schadelijk voor het milieu en biedt u de mogelijkheid om goedkoop uw auto te repareren. We leveren onder andere schadeauto’s, schademotoren en andere schadevoertuigen voor het hergebruik van de onderdelen. U vindt bij ons dus voor alle bekende automerken de juiste auto onderdelen.

Volvo sloopauto onderdelen met alle certificeringen

Ons autobedrijf is aangesloten bij STIBA: de brancheorganisatie voor de autosloperij. We beschikken daarom over alle benodigde certificeringen. Het STIBA-lidmaatschap stelt ons verplicht te voldoen aan de KwaliteitZorg Demontage-certificering. Ons bedrijf streeft de allerhoogste kwaliteit na en daarom beschikken we zelfs over de maximale 3-sterren classificatie en een ISO 9001 certificaat. We voldoen dus aan alle eisen voor demontage, arbowetgeving, materiaalrecycling en kwaliteit. Doordat we ons aan alle uniforme normen van KZD houden, garanderen we de beste kwaliteit gebruikte Volvo onderdelen. De Volvo sloopauto’s demonteren we met uiterste zorgvuldigheid en we controleren of alle gedemonteerde onderdelen correct functioneren. Daarna geven we ze een classificatie: de huidige status van het product.

Gedemonteerde Volvo sloopauto's kopen

We kopen regelmatig Volvo sloopauto’s in om te gebruiken voor tweedehands onderdelen. We helpen graag met het vinden van de juiste onderdelen voor uw Volvo. U bestelt gemakkelijk via onze website. In het bovenstaande overzicht ziet u alle Volvo sloopauto’s die we in onze sloperij beschikbaar hebben. Kies het model met het juiste bouwjaar en u ziet alle onderdelen die we uit deze Volvo sloopauto hebben gedemonteerd. Bekijk de details en klik vervolgens op ‘Plaats een aanvraag’. Voeg alle benodigde onderdelen toe aan uw aanvraaglijst en vul de gegevens in. Na uw aanvraag nemen we persoonlijk contact met u op om de aanvraag af te ronden. Daarna betaalt u simpel onder rembours of via iDEAL. Alle onderdelen die u op werkdagen bestelt, verzenden we binnen 24 uur.

Klantenservice Autobedrijf Broekhuis

We helpen u graag bij het vinden van de juiste Volvo sloopauto onderdelen voor uw auto. Neem voor meer informatie of keuzehulp contact op met onze onderdeelexperts via 0546-441166 of parts@broekhuisautos.nl. Wilt u liever zelf aan de slag met het demonteren of opknappen van Volvo’s? Kies dan voor een Volvo schadeauto of losse Volvo onderdelen.

Contact & route

Contact
& route

Autobedrijf Broekhuis
Broekhuisweg 5
7665 TW Albergen

Onderdelen:
0546 - 44 11 66
parts@broekhuisautos.nl

maps

Accepteer de marketing-cookies om deze kaart te bekijken. Klik hier.