Gebruikte onderdelen en in- en verkoop schadeauto's

Smart Sloperij

Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina
 1. Smart Fortwo
  • Internet ID: V20148
  • Kilometerstand: 32866 KM
  Op aanvraag
 2. Smart Forfour
  • Internet ID: V19550
  • Motorcode: H4D400
  • Kilometerstand: 30506 KM
  Op aanvraag
Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina

AUTOBEDRIJF BROEKHUIS HEEFT ALLES IN HUIS.

Wij kopen veel auto's met schade in. Mocht u hier interesse in hebben, kunt u ons altijd even contacteren. Wij zijn nu eenmaal experts in Smart demontage, maar ook in vrijwel alle andere verkrijgbare merken.

Verder zijn wij lid van de STIBA. Alle bedrijven die daar aangesloten zijn, voldoen aan de eisen die aan vergunningen, garantie en kwaliteit wordt gesteld. Alle STIBA-bedrijven beschikken over een geldig certificaat KwaliteitsZorg Demontage (KZD). Deze certificaten worden uitgedeeld met 1, 2 of 3 sterren. Autobedrijf Broekhuis heeft de hoogste norm: 3 sterren.

De demontage van een Smart, maar ook van de andere merken, wordt geheel volgens de uniforme richtlijnen KZD uitgevoerd. Na het demonteren van een Smart worden alle bruikbare onderdelen op kwaliteit beoordeeld. Daarna worden ze gecontroleerd en geclassificeerd voordat ze in het magazijn worden opgeslagen.

AUTO ONDERDELEN VAN SMART SLOOPAUTO’S

Als u een bepaald onderdeel zoekt van een Smart, via demontage verkregen, kunt u bij ons uw hart ophalen. Wij hebben onderdelen van in totaal rond de 75 types vanuit Smart demontage!
Alle onderdelen, verkregen na Smart demontage, kunnen aan onze balie gekocht worden, maar we verzenden ook door heel Nederland na online betaling. U kunt het gewenste onderdeel van Smart demontage bekijken via onze website.

CONTACT 
& ROUTE

Autobedrijf Broekhuis
Broekhuisweg 5
7665 TW Albergen

Onderdelen:
0546 - 44 11 66
parts@broekhuisautos.nl