Gebruikte onderdelen en in- en verkoop schadeauto's

Rover Sloperij

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Nooit meer de hoofdprijs betalen

Betaal nooit meer de hoofdprijs voor hoge kwaliteit onderdelen voor uw Rover. In onze Rover sloperij demonteren we jonge Rover sloopauto’s en verkopen we deze door tegen een scherpe prijs. De demontage gebeurt volledig volgens de richtlijnen van de KZD en ARN, zodat u ervan verzekerd bent dat u alleen het beste aanschaft voor uw auto.

Onderdelen uit onze Rover sloperij

Alle onderdelen die u vindt op onze website zijn verkregen uit demontage van jonge Rover sloopauto’s. We demonteren de auto’s in onze Rover sloperij, waarna we de sloop onderdelen zorgvuldig controleren op kwaliteit en bruikbaarheid. We verkopen uitsluitend originele auto onderdelen, geen namaak.

Demontage volgens de richtlijnen

U bent ervan verzekerd dat alle onderdelen die u aanschaft bij Autobedrijf Broekhuis zorgvuldig zijn gedemonteerd en vervolgens zijn gecontroleerd. We hanteren namelijk de richtlijnen van de KZD en de ARN. Verder zijn we aangesloten bij diverse organisaties om de kwaliteit te waarborgen.

Aangesloten bij de VSV

We demonteren niet zomaar elke sloopauto in onze Rover sloperij. We zijn namelijk aangesloten bij de VSV, de Vereniging SchadeVoertuighandel. Door aangesloten te zijn bij deze brancheorganisatie ontvangen we van verzekeringsexperts een advies om een bod te plaatsen op een schadeauto. Deze schadeauto’s kopen we dan direct op van een autoverzekeraar.

Lid van de Stiba

Naast de VSV zijn we aangesloten bij de Stiba. Alle bedrijven die hierbij zijn aangesloten, voldoen aan diverse eisen van vergunningen, garantie en kwaliteit. Zo zijn deze bedrijven ook verplicht om te beschikken over een KZD (KwaliteitsZorg Demontage) certificaat. Autobedrijf Broekhuis beschikt hierover met de hoogst haalbare norm, namelijk 3 sterren.

Demontage van auto’s in onze Rover sloperij

In onze Rover sloperij vindt u diverse Rover modellen. Via het filter boven het aanbod geeft u eenvoudig aan voor welk model u onderdelen zoekt.

U heeft de keuze uit:


Sloop onderdelen uit de Rover sloperij

Bestel uw tweedehands auto onderdelen voor uw Rover binnen enkele stappen bij Autobedrijf Broekhuis. Gebruik hiervoor onderstaand stappenplan.

  1. Gebruik het filter boven het aanbod om aan te geven voor welk model Rover u sloop onderdelen zoekt.
  2. Bekijk het overzicht met de sloopauto’s die we momenteel op ons terrein hebben staan. Heeft u het juiste model gevonden? Klik dan op ‘bekijk beschikbare onderdelen’.
  3. Bekijk op de overzichtspagina de beschikbare onderdelen en plaats een aanvraag voor de onderdelen die u nodig heeft.

Na uw aanvraag nemen we zo snel mogelijk contact met u op. U ontvangt uw onderdelen al de volgende werkdag al op locatie in Nederland. We leveren onze onderdelen wereldwijd, maar met een langere leveringsduur.

Heeft u vragen over onze Rover sloperij?

Heeft u nog vragen over onze Rover sloperij of wilt u meer informatie ontvangen over onze sloop onderdelen? Neem dan gerust contact met ons op via 0546 411 166 of ons contactformulier.

CONTACT 
& ROUTE

Autobedrijf Broekhuis
Broekhuisweg 5
7665 TW Albergen

Onderdelen:
0546 - 44 11 66
parts@broekhuisautos.nl