Jaguar sloopauto

Bij Autobedrijf Broekhuis bent u aan het juiste adres voor uw gebruikte auto-onderdeel van Jaguar demontage, maar ook van alle andere voorkomende merken.

Autobedrijf Broekhuis heeft veel gebruikte auto-onderdelen, via demontage van de Jaguar en alle andere auto's verkregen. Wij zijn onder andere lid van de VSV. De VSV is een brancheorganisatie voor bedrijven die rechtstreeks van autoverzekeraars schadeauto's en schademotoren kopen. Daarom worden wij ook wel eerstelijns opkopers genoemd, als een soort schadeauto groothandel. Wij doen op verzoek van verzekeringsexperts biedingen op schadeauto's, schademotoren en andere schadevoertuigen. Bij ons vindt u het aanbod van de meest vooraanstaande schadevoertuighandelaar van Nederland.

Totaal 2 sloopauto's gevonden

Jaguar S-Type

Auto nummer 1146
Bouwjaar 2000
Chassisnummer SAJAB02EIYFL7****
Motortype Benzine Multipoint Injectie
Cilinderinhoud 3000
Versnellingsbak 5 Bak
Deuren 4Dr
Uitvoering Sedan
Kleur voertuig Rood (ROOD)
Tellerstand 94117
Aandrijving Achterwiel
ABS Ja
Motorcode AJ
Centrale deurvergrendeling Ja
Interieurcode AGM
Kleppen 24
Vermogen 175
Wielbouten 5
Laknummer voertuig CGG

Jaguar XE

Auto nummer 1572
Bouwjaar 2017
Bouwmaand 7
Chassisnummer SAJAB4BN6HA96****
Motortype Diesel Common rail (Turbo)
Cilinderinhoud 2000
Versnellingsbak Automaat
Deuren 4Dr
Uitvoering Sedan
Kleur voertuig Grijs (GRIJS)
Tellerstand 51501
Aandrijving Voorwiel
Intercooler Interc.
ABS Ja
Motorcode 204DTD
Centrale deurvergrendeling Ja
Versnellingsbakcode 8HP45
Vermogen 120
Wielbouten 5
Laknummer voertuig LKT

Autobedrijf Broekhuis heeft alles in huis.

Wij kopen veel auto's met schade in. Mocht u hier interesse in hebben, kunt u ons altijd even contacteren. Wij zijn nu eenmaal experts in Jaguar demontage, maar ook in vrijwel alle andere verkrijgbare merken.

Verder zijn wij lid van de STIBA. Alle bedrijven die daar aangesloten zijn, voldoen aan de eisen die aan vergunningen, garantie en kwaliteit wordt gesteld. Alle STIBA-bedrijven beschikken over een geldig certificaat KwaliteitsZorg Demontage (KZD). Deze certificaten worden uitgedeeld met 1, 2 of 3 sterren. Autobedrijf Broekhuis heeft de hoogste norm: 3 sterren.

De demontage van een Jaguar, maar ook van de andere merken, wordt geheel volgens de uniforme richtlijnen KZD uitgevoerd. Na het demonteren van een Jaguar worden alle bruikbare onderdelen op kwaliteit beoordeeld. Daarna worden ze gecontroleerd en geclassificeerd voordat ze in het magazijn worden opgeslagen.

Auto onderdelen van Jaguar sloopauto’s

Als u een bepaald onderdeel zoekt van een Jaguar, via demontage verkregen, kunt u bij ons uw hart ophalen. Wij hebben onderdelen van in totaal rond de 75 types vanuit Jaguar demontage!


Alle onderdelen, verkregen na Jaguar demontage, kunnen aan onze balie gekocht worden, maar we verzenden ook door heel Nederland na online betaling. U kunt het gewenste Jaguar onderdeel demontage bekijken via onze website.

Contact & route

Contact
& route

Autobedrijf Broekhuis
Broekhuisweg 5
7665 TW Albergen

Onderdelen:
0546 - 44 11 66
parts@broekhuisautos.nl

maps

Accepteer de marketing-cookies om deze kaart te bekijken. Klik hier.