Ford sloopauto

Totaal 0 sloopauto gevonden

Geen resultaten gevonden

Ford sloperij voor gebruikte onderdelen

In onze Ford sloperij demonteren we onderdelen uit jonge sloopauto’s. De gebruikte auto onderdelen controleren we op werking, zodat u goedwerkende en originele onderdelen aanschaft tegen scherpe prijzen. We zijn aangesloten bij de Vereniging Schade Voertuighandel (VSV), waardoor u gegarandeerd de beste kwaliteit ontvangt. Bij Autobedrijf Broekhuis biedt verschillende voordelen:

  • Meer dan 50 jaar ervaring met Ford sloopauto’s
  • Zekerheid van kwaliteit door lidmaatschap VSV
  • Ford sloperij met maximale 3-sterren KZD-certificering
  • Autodemontagebedrijf met bedreven automonteurs

Sloopauto’s van alle Ford-modellen

Een Ford sloopauto is afgekeurd om de weg nog op te mogen. De RDW stelt namelijk kwaliteitseisen op waar een auto aan moet voldoen. Na een ongeluk of afkeuring bij de APK, is de auto dus niet meer in staat om zomaar de weg op te gaan. We kopen de Ford sloopauto’s direct in via verzekeringsmaatschappijen. In de volksmond zijn we dus eerstelijnsopkoper. Als groothandel voor sloopauto’s beginnen wij het recycleproces van onderdelen.

Recycling van Ford sloperijauto’s voor een lagere belasting van het milieu

Alle Ford sloopauto’s die we inkopen zijn niet meer geschikt om volledig op te knappen. Deze demonteren we volledig voor het hergebruik van de goed functionerende onderdelen. Het hergebruik van onderdelen is veel milieuvriendelijker, omdat er geen nieuw onderdeel geproduceerd hoeft te worden. Bovendien bespaart u veel geld door gebruikte onderdelen aan te schaffen om uw Ford te repareren.

Alle certificeringen aanwezig in onze sloperij

Autobedrijf Broekhuis beschikt over alle benodigde certificeringen om er zeker van te zijn dat u de beste kwaliteit onderdelen krijgt. Onze autosloperij is aangesloten bij brancheorganisatie STIBA en dit stelt ons automatisch verplicht om te voldoen aan de KZD-certificering. De KwaliteitsZorg Demontage heeft drie kwaliteitsniveaus: Autobedrijf Broekhuis beschikt over de hoogste 3-sterren waardering. We voldoen dus aan de allerhoogste eisen voor demontage, arbowetgeving, materiaalrecycling en kwaliteit. Verder beschikken we over het Europese ISO 9001 certificaat. Alle onderdelen die uit de Ford sloopauto’s gedemonteerd zijn, worden beoordeeld met een classificatie. U ziet dus direct wat de status van het betreffende onderdeel is.

Onderdelen uit Ford sloopauto kopen

We kopen wekelijks sloopauto’s in die we vervolgens demonteren in onze Ford sloperij. Iedere Ford sloopauto plaatsen we op de website inclusief afbeeldingen. Zoek eerst in het bovenstaande overzicht naar de geschikte Ford sloopauto met het juiste bouwjaar. Via de knop ‘Bekijk beschikbare onderdelen’ ziet u direct welke onderdelen er gedemonteerd zijn en geschikt voor hergebruik. Kies de gewenste onderdelen en voeg deze toe aan uw aanvraaglijst. Vul daarna alle benodigde gegevens in voor een snelle afronding van de bestelling. We nemen zo snel mogelijk contact met u op om de bestelling te bevestigen, waarna u gemakkelijk betaalt onder rembours of via iDEAL. Bestellingen op werkdagen verzenden we binnen 24 uur.

Klantenservice Autobedrijf Broekhuis

We helpen u graag bij het selecteren van de juiste Ford sloopauto. Neem voor meer informatie of keuzehulp contact op met onze monteurs via 0546-441166 of parts@broekhuisautos.nl. Wilt u liever zelf aan de slag met het demonteren of opknappen van Ford sloopauto’s? Kies dan voor een Ford schadeauto of losse Ford onderdelen.

Contact & route

Contact
& route

Autobedrijf Broekhuis
Broekhuisweg 5
7665 TW Albergen

Onderdelen:
0546 - 44 11 66
parts@broekhuisautos.nl

maps

Accepteer de marketing-cookies om deze kaart te bekijken. Klik hier.