Gebruikte onderdelen en in- en verkoop schadeauto's

Dodge Sloperij

Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
 1. Dodge Ram Van
  • Internet ID: V2648
  • Motorcode: ENR
  • Kilometerstand: 323796 KM
  Op aanvraag
Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina

Dodge sloop onderdelen tegen een lage prijs

Schaf nooit meer te dure onderdelen aan voor uw Dodge. Met de sloop onderdelen verkregen uit onze eigen Dodge sloperij knapt u uw auto eenvoudig weer op zonder hier een fortuin voor te betalen. En maak u zich geen zorgen: we verkopen uitsluitend originele tweedehands Dodge onderdelen, geen namaak.

Demontage van diverse modellen in onze Dodge sloperij

U vindt op onze website de onderdelen van twee modellen van Dodge. Selecteer eenvoudig het juiste model via het filter bovenaan de pagina. We demonteren de volgende twee modellen in onze Dodge sloperij.


Erkende Dodge sloperij

We vinden het belangrijk dat u kunt rekenen op de betrouwbaarheid en veiligheid van uw aangeschafte Dodge onderdelen. Daarom zijn we aangesloten bij diverse organisaties.

De VSV

Een hiervan is de VSV. De VSV, Vereniging SchadeVoertuighandel, is een brancheorganisatie die ervoor zorgt dat bedrijven als wij via een autoverzekeraar schadeauto’s kan inkopen. Een verzekeringsexpert licht ons in en geeft ons advies over welke auto’s we moeten inkopen.

De Stiba

Daarnaast zijn we lid van de Stiba. De aangesloten bedrijven voldoen aan alle eisen van vergunningen, garanties en kwaliteit voor de demontage van auto’s en verkoop van de gedemonteerde auto onderdelen. Zo beschikken ook alle aangesloten bedrijven over een KZD-certificaat. Autobedrijf Broekhuis heeft de hoogste waardering, namelijk 3 sterren.

Sloop onderdelen van Autobedrijf Broekhuis

Bent u ook op zoek naar onderdelen voor uw andere auto? Via onze webshop koopt u niet alleen Dodge sloop onderdelen, maar ook onderdelen van andere merken. Neem eens een kijkje tussen de auto onderdelen van onze andere sloopauto’s.


Online Dodge sloop onderdelen bestellen

Het is eenvoudig om bij Autobedrijf Broekhuis sloop onderdelen uit onze Dodge sloperij te bestellen.

 1. Geef via het filter boven het aanbod aan welk model Dodge u zoekt.
 2. Vindt in het overzicht de sloopauto die overeenkomt met uw eigen auto en waar u de bruikbare onderdelen van wilt zien. Klik op ‘bekijk beschikbare onderdelen’.
 3. Bekijk op de overzichtspagina de beschikbare onderdelen en plaats een aanvraag voor het onderdeel dat u wilt bestellen.

Zodra we uw aanvraag ontvangen, nemen we zo snel mogelijk contact met u op. We leveren de onderdelen de volgende werkdag al op locatie in Nederland. We leveren wereldwijd, alleen is de levertijd dan langer.

Heeft u vragen?

Heeft u nog vragen over onze Dodge sloperij? Neem dan gerust contact met ons op via 0546 411 166 of ons contactformulier.

CONTACT 
& ROUTE

Autobedrijf Broekhuis
Broekhuisweg 5
7665 TW Albergen

Onderdelen:
0546 - 44 11 66
parts@broekhuisautos.nl