Gebruikte onderdelen en in- en verkoop schadeauto's

Subaru Schadeauto

Een Subaru schadeauto is de perfecte optie als u op zoek bent naar een goedkope opknapper. Subaru schadeauto’s hebben schade geleden, maar zijn nog zeer goed te herstellen. Daarom worden deze auto’s met schade vaak gekocht door hobbyisten en autoschadeherstelbedrijven. Zij herstellen de schade en kunnen de Subaru vervolgens zelf gebruiken of verkopen aan liefhebbers.

 • Veiligheid gewaarborgd: VSV-erkend autoschadebedrijf
 • Subaru schadeauto direct mee te nemen
 • Voordeligste keuze voor hobbyisten en autoschadeherstelbedrijven

De voorraad jonge schadeauto’s van Subaru wordt dagelijks ververst. Heeft u bepaalde wensen voor een Subaru schadeauto? Een van onze medewerkers helpt u graag met het vinden van een schadeauto naar wens. U kunt ons bereiken via 0546 442 318 of autoverkoop@broekhuisautos.nl.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Geen zorgen over de tenaamstelling van uw Subaru

Wij nemen de tenaamstelling van de Subaru schadeauto volledig op ons. U krijgt van ons direct na de aankoop het eerste deel van de tenaamstellingscode. Het tweede deel van de tenaamstellingscode wordt samen met de kentekencard door de RDW dezelfde dag nog naar uw opgegeven adres gestuurd. Deze brief ontvangt u de volgende werkdag al in huis.

De openbare weg oprijden in uw Subaru schadeauto

U mag direct de weg op met uw Subaru schadeauto, mits u al een geldige autoverzekering heeft afgesloten. Heeft u nog geen autoverzekering afgesloten? Wij helpen u graag met het vinden van de juiste autoverzekering voor uw Subaru schadeauto. Dit kunnen wij ter plekke voor u doen. Na de eerste 14 dagen is het verplicht om uw kentekencard bij u te hebben.

We helpen u graag verder met het kiezen van de juiste Subaru schadeauto. Onze medewerkers staan voor u klaar via 0546 442 318 of via autoverkoop@broekhuisautos.nl.

Een Subaru schadeauto: een toekomstig pareltje

De Subaru schadeauto’s zijn nog goed te herstellen door bijvoorbeeld autoschadeherstelbedrijven of hobbyisten. Een Subaru schadeauto is nog jong en kan na een opknapbeurt voor een veel hogere prijs verkocht worden. Het assortiment wordt regelmatig voorzien van nieuwe Subaru schadeauto’s. In de afgelopen 50 jaar hebben we al diverse schadeauto’s van Subaru verkocht aan onze klanten:

 • Subaru 1800
 • Subaru Forester
 • Subaru Impreza
 • Subaru Justy
 • Subaru L-Serie
 • Subaru Legacy
 • Subaru Outback
 • Subaru Vivio

Autobedrijf Broekhuis is in 50 jaar tijd uitgegroeid tot een van de grootste autoschadegroothandels in Nederland

Autobedrijf Broekhuis is lid van de Vereniging SchadeVoertuighandel (VSV), waardoor wij garant staan voor kwaliteit en zekerheid. De VSV is een brancheorganisatie voor bedrijven die schadeauto's of schademotoren rechtstreeks van autoverzekeraars kopen. Als eerstelijns opkoper kopen wij direct schadeauto’s op van autoverzekeraars. Behalve voor een Subaru schadeauto, kunt u bij ons ook terecht voor bijvoorbeeld een BMW schadeauto, schadeauto’s van Ford en Mini schadeauto's.

Op onze locatie in Albergen kunt u met eigen ogen ons aanbod Subaru schadeauto’s bekijken:

Autobedrijf Broekhuis B.V.

Broekhuisweg 5
7665 TW Albergen

Het actuele aanbod Subaru schadeauto’s vindt u bovenaan deze pagina.

Autobedrijf Broekhuis is een erkend bedrijf op het gebied van in- en verkoop én de export van Subaru schadeauto's. Door ruim vijftig jaar ervaring op dit gebied kunt u rekenen op een betrouwbare handelspartner. Een voordelige schadeauto van het merk Subaru koopt u daarom bij Autobedrijf Broekhuis.

Onze medewerkers helpen u graag verder

Wij ondersteunen u graag in de keuze voor een schadeauto van Subaru. U kunt onze medewerkers bereiken door een e-mail te sturen naar autoverkoop@broekhuisautos.nl of door te bellen via 0546 442 318.

Heeft u liever reeds gedemonteerde auto onderdelen van Subaru? Bekijk dan ons aanbod Subaru onderdelen.

CONTACT 
& ROUTE

Autobedrijf Broekhuis
Broekhuisweg 5
7665 TW Albergen

Onderdelen:
0546 - 44 11 66
parts@broekhuisautos.nl