Peugeot 206 onderdelen

Bestel online tweedehands Peugeot 206 onderdelen voor lage prijzen. Als u vandaag een aanvraag plaatst, dan heeft u de onderdelen morgen in huis. Wij demonteren originele onderdelen voor uw Peugeot 206 volgens de richtlijnen van KZD en ARN. U vindt de juiste gebruikte onderdelen voor uw Peugeot 206 door te filteren op categorie of onderdeel. Wij helpen u ook graag persoonlijk met het vinden van de juiste onderdelen. Neem hiervoor contact op via 0546 441 166 of parts@broekhuisautos.nl.

Filter op onderdelen voor Peugeot 206

Vul uw nummerplaat in

Tweedehands Peugeot 206 onderdelen kopen

U bespaart veel geld als u een tweedehands Peugeot 206 onderdeel koopt in plaats van een nieuwe. Alle onderdelen in ons assortiment zijn gedemonteerd uit originele Peugeots en worden gecontroleerd voor de verkoop. U bent dus altijd zeker van een degelijk onderdeel, terwijl u veel minder geld kwijt bent. Koop uw gebruikte Peugeot 206 onderdelen bij Autobedrijf Broekhuis en profiteer verder van:

 • Volledig originele Peugeot 206 onderdelen
 • Vandaag besteld, morgen in huis
 • Betaal veilig met iDEAL
 • Gedemonteerd volgens KZD- en ARN-richtlijnen
 • Laagste prijzen voor uw onderdelen

U vraagt de benodigde Peugeot 206 onderdelen eenvoudig aan. Zoek eerst alle benodigde onderdelen door middel van de zoekfunctie of door te filteren op categorie. Bekijk de specificaties van de onderdelen door op ‘details’ te klikken. Controleer hier of dit onderdeel geschikt is voor uw Peugeot 206 en klik dan op ‘plaats een aanvraag’. Vul hier het volledige formulier in en uw productaanvraag is geplaatst. Een van onze onderdeelexperts neemt persoonlijk contact met u op om de bestelling af te ronden.

Onderdelen gedemonteerd en gecontroleerd volgens KZD- en ARN-richtlijnen

Autobedrijf Broekhuis is aangesloten bij Stiba als gecertificeerde sloperij. Wij zijn daardoor verplicht om de demontage volledig volgens de richtlijnen van het KZD (KwaliteitsZorg Demontage) en het ARN te laten verlopen. Bovendien worden alle Peugeot 206 onderdelen na het demonteren nauwkeurig gecontroleerd. U bent dus altijd zeker van originele onderdelen van de hoogste kwaliteit. Bovendien zorgt u met de aankoop van gebruikte onderdelen voor een lagere belasting van het milieu.

Afbeeldingen van Peugeot 206 onderdelen

Wij laten graag zien dat alle onderdelen nog in uitstekende staat zijn na de demontage en uitvoerige kwaliteitscontrole. Daarom maken wij vrijwel altijd foto’s van de gedemonteerde onderdelen, zodat u direct ziet wat u koopt. In het onderstaande overzicht ziet u bijvoorbeeld een gedemonteerde inspuitcomputer en aanjager uit een Peugeot 206.

Er komen regelmatig sloopauto’s van de populaire Peugeot 206 binnen. Wij demonteren deze zodat de onderdelen kunnen worden hergebruikt. Veel verkochte onderdelen voor de Peugeot 206 zijn onder andere:

 • Spiegels
 • Deurvergrendeling
 • Dashboard
 • Achterklep
 • Brandstofpomp
 • Dynamo
 • Homokineet
 • Steekas
 • Stuurhuis

Over de Peugeot 206

Het automerk Peugeot is onderdeel van de PSA Groupe, dat ook producent is van onder andere Citroën en Opel. De Peugeot 206 werd in Europa geïntroduceerd in het jaar 1998 en de verkoop eindigde in 2013. De 206 werd het succesvolste model van Peugeot in Nederland, ondanks mankementen die vaak naar voren bleven komen. Zo waren de elektrisch verstelbare spiegels en de deurvergrendeling gevoelig voor storingen. Het tellerhuis zorgde voor het vastlopen van de snelheidsmeter of de toerenteller. Verder zorgde het instapmechanisme van de stoelen van de driedeursvarianten vaak voor problemen met dit type. De Peugeot 206 werd in Nederland opgevolgd door de Peugeot 206+ en de Peugeot 207.

Klantenservice

Heeft u de benodigde Peugeot 206 onderdelen nog niet gevonden? Vaak hebben wij onderdelen op voorraad die nog niet op de website staan. Neem hiervoor contact op met onze onderdelenexperts via 0546 441 166 of parts@broekhuisautos.nl.

Zoekt u toch iets voor andere modellen? Bekijk ook alle Peugeot onderdelen, Peugeot schadeauto’s of Peugeot sloopauto’s.

Contact & route

Contact
& route

Autobedrijf Broekhuis
Broekhuisweg 5
7665 TW Albergen

Onderdelen:
0546 - 44 11 66
parts@broekhuisautos.nl

maps

Accepteer de marketing-cookies om deze kaart te bekijken. Klik hier.