Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Gebruikte onderdelen en in- en verkoop schadeauto's
Maandag t/m vrijdag 08.00-17.30

Sloop auto's

Isuzu D-MAX 12-

Bouwjaar 2014
Motortype Diesel Common rail (Turbo)

Sloopauto's Isuzu

Een Isuzui schadeauto is altijd erg geliefd

Mocht u er één bij ons tegenkomen die geheel naar uw zin is, wees er dan snel bij! Dit soort prachtige schadeauto's zijn altijd bijzonder snel verkocht. Dat komt natuurlijk omdat een Isuzui schadeauto nog eens een heel stuk goedkoper is dan een 'gewone' tweedehands Isuzui. Daarnaast worden vrij nieuwe tweedehands Isuzui niet zo snel ingeruild, terwijl er bij ons regelmatig één binnenkomt.

 

Autobedrijf Broekhuis is in 40 jaar tijd uitgegroeid tot één van de grootste autoschadegroothandels in Nederland.

Wij zijn lid van de VSV, wat garant staat voor kwaliteit en zekerheid. De VSV is een brancheorganisatie voor bedrijven die rechtstreeks van autoverzekeraars schadeauto's of schademotoren kopen. Wij worden ook wel eerstelijns opkopers genoemd. Behalve een mooie schadeauto als een Isuzui kunt u bij ons ook terecht voor een Alfa Romeo, een Mercedes-Benz een Porsche, u kunt het bijna niet opnoemen; zoveel verschillende merken hebben we staan. Er is altijd iets van uw gading bij!

Voor een prachtige schadeauto als een Isuzui moet u eens bij Autobedrijf Broekhuis gaan kijken. U kunt natuurlijk altijd eerst op de website kijken voor een mooie Isuzui schadeauto, als u dan de juiste gevonden hebt, kunt u altijd even langskomen.

Autobedrijf Broekhuis is al jarenlang een erkend bedrijf op het gebied van in- en verkoop én export van Isuzui schadeauto's. Door de ruime ervaring op dit gebied kunt u rekenen op een betrouwbare handelspartner.

Een schadeauto van het merk Isuzui haalt u natuurlijk bij Autobedrijf Broekhuis!

Groots in aanbod

met deskundig advies

Veilig betalen

met retour garantie

Snelle levering

Vandaag besteld snel geleverd

Certificeringen & Partners

Wij zijn lid van de volgende organisaties:
VBV
RDW
Stiba
ARN
KZD
Erkend Duurzaam