Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Gebruikte onderdelen en in- en verkoop schadeauto's
Maandag t/m vrijdag 08.00-17.30

Sloop auto's

Ferrari 488 GTB

Bouwjaar 2016
Motortype Benzine Multipoint Injectie (Turbo)

Ferrari F430 F1 Spider

Bouwjaar 2007
Motortype Benzine Multipoint Injectie

Ferrari 360 Modena

Bouwjaar 2005
Motortype Benzine Multipoint Injectie

Sloopauto's Ferrari

AUTOBEDRIJF BROEKHUIS HEEFT ALLES IN HUIS.

Wij kopen veel auto's met schade in. Mocht u hier interesse in hebben, kunt u ons altijd even contacteren. Wij zijn nu eenmaal experts in Ferrari demontage, maar ook in vrijwel alle andere verkrijgbare merken.

Verder zijn wij lid van de STIBA. Alle bedrijven die daar aangesloten zijn, voldoen aan de eisen die aan vergunningen, garantie en kwaliteit wordt gesteld. Alle STIBA-bedrijven beschikken over een geldig certificaat KwaliteitsZorg Demontage (KZD). Deze certificaten worden uitgedeeld met 1, 2 of 3 sterren. Autobedrijf Broekhuis heeft de hoogste norm: 3 sterren.

De demontage van een Ferrari, maar ook van de andere merken, wordt geheel volgens de uniforme richtlijnen KZD uitgevoerd. Na het demonteren van een Ferrari worden alle bruikbare onderdelen op kwaliteit beoordeeld. Daarna worden ze gecontroleerd en geclassificeerd voordat ze in het magazijn worden opgeslagen.

AUTO ONDERDELEN VAN FERRARI SLOOPAUTO’S

Als u een bepaald onderdeel zoekt van een Ferrari, via demontage verkregen, kunt u bij ons uw hart ophalen. Wij hebben onderdelen van in totaal rond de 75 types vanuit Ferrari demontage!

Alle onderdelen, verkregen na Ferrari demontage, kunnen aan onze balie gekocht worden, maar we verzenden ook door heel Nederland na online betaling. U kunt het gewenste onderdeel van Ferrari demontage bekijken via onze website.

Groots in aanbod

met deskundig advies

Veilig betalen

met retour garantie

Snelle levering

Vandaag besteld snel geleverd

Certificeringen & Partners

Wij zijn lid van de volgende organisaties:
VBV
RDW
Stiba
ARN
KZD
Erkend Duurzaam