Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Gebruikte onderdelen en in- en verkoop schadeauto's
Maandag t/m vrijdag 08.00-17.30

SCHADEAUTO'S

Schadeauto SEAT Ibiza SC 1.2 TSI Style

Voertuignummer: V22455
Bouwjaar: 2014
Tellerstand: 197.220 Kilometer

€ 3.200,00 (marge)

Schadeauto SEAT Leon 1.4 TSI Reference

Voertuignummer: V21838
Bouwjaar: 2009
Tellerstand: 201.203 Kilometer

€ 1.650,00 (marge)

Schadeauto Seat

Autobedrijf Broekhuis regelt de tenaamstelling van uw Seat

Het is belangrijk dat de Seat op uw naam staat voordat u met de auto de weg op gaat. Hiervoor moet u de tenaamstelling regelen. Dit doet u eenvoudig bij Autobedrijf Broekhuis. Onze medewerkers regelen direct voor u de aanvraag van het kentekenbewijs. U ontvangt bij Autobedrijf Broekhuis het eerste deel van de tenaamstellingscode wanneer u de Seat schadeauto aanschaft. Het tweede deel van de code wordt door de RDW per post naar u opgestuurd. U ontvangt dan ook het kentekenbewijs.

De openbare weg op met een Seat schadeauto

Een Seat schadeauto mag de weg op wanneer u in het bezit bent van het eerste deel van het kentekenbewijs en wanneer de auto verzekerd is. Het is daarom belangrijk dat u voor uw eerste rit een geldige autoverzekering afsluit.

Wilt u meer informatie over de aanvraag van de tenaamstelling? Neem dan contact op met onze medewerkers door te bellen naar 0546 442 318 of een e-mail te sturen naar autoverkoop@broekhuisautos.nl.

Een Seat schadeauto kopen voor een scherpe prijs

Bij Autobedrijf Broekhuis kunt u altijd terecht voor een Seat schadeauto. Omdat we de auto’s uit ons aanbod meestal snel verkopen, vullen we ons assortiment geregeld aan. Op onze website ziet u het huidige aanbod Seat schadeauto’s van Autobedrijf Broekhuis. We hebben de afgelopen jaren onze klanten blij gemaakt met onder andere de volgende Seat modellen:

  • Seat Leon
  • Seat Mii
  • Seat Ibiza
  • Seat Altea
  • Seat Malaga
  • Seat Arosa

Seat schadeauto’s van Autobedrijf Broekhuis

Als lid van de VSV (Vereniging SchadeVoertuighandel) staan kwaliteit en service bij ons voorop. Deze vereniging helpt ons om direct bij verzekeraars schadeauto’s en -motoren in te kopen, waardoor we eerstelijns handelaren zijn. U kunt bij ons terecht voor betrouwbare inkoop, verkoop en export van zowel Seat schadeauto’s als schadeauto’s van Audi, Hyundai, Citroën en nog veel meer.

Bent u benieuwd naar ons aanbod Seat schadeauto’s of wilt u een van onze specialisten spreken? U bent van harte welkom op onze locatie in Albergen, waar onze medewerkers voor u klaarstaan.

Autobedrijf Broekhuis B.V.
Broekhuisweg 5
7665 TW Albergen

autoverkoop@broekhuisautos.nl

Meer informatie over Seat schadeauto’s

Heeft u vragen over de Seat schadeauto’s van Autobedrijf Broekhuis? Onze experts beantwoorden graag al uw vragen. U kunt contact met ons opnemen via autoverkoop@broekhuisautos.nl en 0546 442 318.

Zoekt u onderdelen voor Seat auto’s? Bekijk dan eens onze pagina met gedemonteerde Seat onderdelen

Certificeringen & Partners

Wij zijn lid van de volgende organisaties:
VBV
RDW
Stiba
ARN
KZD
Erkend Duurzaam