Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Gebruikte onderdelen en in- en verkoop schadeauto's
Maandag t/m vrijdag 08.00-17.30

SCHADEAUTO'S

Schadeauto Nissan Note 1.2 DIG-S Connect Edition

Voertuignummer: V22074
Bouwjaar: 2014
Tellerstand: 155.700 Kilometer

€ 3.550,00 (marge)

Schadeauto Nissan

Wij regelen de tenaamstelling van uw Nissan

Wilt u de weg op met uw Nissan schadeauto? Regel dan een tenaamstelling zodat de auto op uw naam staat. Onze medewerkers regelen direct de aanvraag van het kentekenbewijs. U ontvangt van hen het eerste deel van de tenaamstellingscode wanneer u de Nissan aanschaft. De RDW stuurt vervolgens het tweede deel van de code samen met het kentekenbewijs naar het door u opgegeven adres. Deze heeft u de volgende werkdag in huis.

Wanneer mag uw Nissan schadeauto de weg op?

U mag definitief de weg op wanneer u in het bezit bent van het eerste deel van het kentekenbewijs. Verder is het noodzakelijk om een geldige autoverzekering af te sluiten. Een schadeauto die niet verzekerd is, mag niet de weg op.

Heeft u vragen over onze Nissan schadeauto’s of de tenaamstelling? Neem dan contact met ons op via 0546 442 318 of stuur een e-mail naar autoverkoop@broekhuisautos.nl.

Een voordelige Nissan schadeauto kopen bij Autobedrijf Broekhuis

Wij hebben altijd een ruim aanbod Nissan schadeauto’s; dit aanbod houden wij realtime bij op onze website. Het bovenstaande aanbod is dus altijd actueel. Omdat onze schadeauto’s zeer voordelig zijn, zijn ze erg gewild waardoor we ze meestal snel verkopen. De afgelopen jaren hebben wij onder andere de volgende Nissan modellen verkocht aan onze klanten:

  • Nissan Qashqai
  • Nissan Micra
  • Nissan X-trail
  • Nissan Note
  • Nissan 100 NX
  • Nissan Serena

Autobedrijf Broekhuis al meer dan 50 jaar schadeautohandelaar

Autobedrijf Broekhuis is al meer dan 50 jaar werkzaam als specialist in het op- en verkopen van schadeauto’s, waaronder Nissan schadeauto’s. In de afgelopen decennia hebben we ons ontwikkeld tot een van de grootste schadeautohandelaren van Nederland. U kunt bij ons terecht voor de inkoop, verkoop en export van schadeauto’s van verschillende merken.

Onze focus ligt op het leveren van service en schadeauto’s van de hoogste kwaliteit. Ook zijn we aangesloten bij de Vereniging SchadeVoertuighandel, ook wel de VSV genoemd. Met behulp van deze brancheorganisatie kunnen we direct bij de autoverzekeraars schadeauto’s opkopen, zonder tussenpersonen.

Meer dan alleen Nissan schadeauto’s

Bij Autobedrijf Broekhuis vindt u altijd een geschikte Nissan schadeauto. Bent u op zoek naar een schadeauto van een ander merk? Ook dan kunt u bij ons terecht. Kom langs bij onze werkplaats in Albergen en bekijk bijvoorbeeld Volvo schadeauto’sMitsubishi schadeauto’s en Porsche schadeauto’s. Voor vragen of advies kunt u altijd contact met ons opnemen.

Autobedrijf Broekhuis B.V.
Broekhuisweg 5
7665 TW Albergen

autoverkoop@broekhuisautos.nl

Meer informatie over Nissan schadeauto’s

Heeft u vragen over onze Nissan schadeauto’s? De medewerkers van Autobedrijf Broekhuis helpen u graag verder. U kunt contact met ons opnemen via autoverkoop@broekhuisautos.nl en 0546 442 318.

Zoekt u onderdelen voor Nissan auto’s? Bekijk dan eens onze pagina met gedemonteerde Nissan onderdelen.

Certificeringen & Partners

Wij zijn lid van de volgende organisaties:
VBV
RDW
Stiba
ARN
KZD
Erkend Duurzaam