Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Gebruikte onderdelen en in- en verkoop schadeauto's
Maandag t/m vrijdag 08.00-17.30

SCHADEAUTO'S

Schadeauto Dacia Sandero 0.9 TCe SL Stepway Automatic

Voertuignummer: V22168
Bouwjaar: 2017
Tellerstand: 94.125 Kilometer

€ 4.450,00 (marge)

Schadeauto Dacia Spring Comfort 27 kWh

Voertuignummer: V22483
Bouwjaar: 2022
Tellerstand: 21.791 Kilometer

€ 9.300,00 (marge)

Schadeauto Dacia

Geen gedoe met de tenaamstelling van uw Dacia schadeauto

Wij zetten direct na aanschaf van uw Dacia schadeauto de tenaamstelling in gang. U hoeft hier zelf niets voor te doen. De eerste tenaamstellingscode krijgt u gelijk van ons. Het tweede deel stuurt de RDW samen met de kentekencard naar uw postadres. U kunt beide documenten de volgende werkdag al verwachten.

De toelating van uw Dacia schadeauto op de openbare weg

U mag direct de openbare weg op met uw Dacia schadeauto. Het enige wat u hiervoor moet doen is een geldige autoverzekering afsluiten. Sluit deze verzekering ter plekke af op ons terrein in Albergen. Een van onze medewerkers helpt u graag met het kiezen van de juiste verzekering.

Heeft u behoefte aan extra informatie over een Dacia schadeauto? Neem dan contact op met Autobedrijf Broekhuis via 0546 442 318 of via autoverkoop@broekhuisautos.nl.

Een Dacia schadeauto met goed herstelbare schade

De schade aan de Dacia is makkelijk te herstellen door bijvoorbeeld hobbyisten en autoschadeherstelbedrijven. Na de reparatie is de Dacia schadeauto weer gelijkwaardig aan een reguliere tweedehands Dacia. De prijs van de auto is echter veel lager.

Op ons grote terrein in Albergen staan honderden schadeauto’s, waaronder een aantal van het merk Dacia. We richten ons voornamelijk op jonge schadeauto’s met een bouwjaar vanaf 1998. Autobedrijf Broekhuis heeft intussen al 50 jaar ervaring met de verkoop en export van Dacia’s met schade. In het verleden hebben we onder andere de volgende types met schade verkocht:

  • Dacia Dokker
  • Dacia Duster
  • Dacia Logan
  • Dacia Lodgy
  • Dacia Sandero

Jarenlange ervaring met Dacia schadeauto’s

Kwaliteit en zekerheid staan bij Autobedrijf Broekhuis met stip op één en daarom zijn we lid van onder andere de Vereniging SchadeVoertuighandel (VSV). Dit is een brancheorganisatie voor het opkopen van schadeauto’s via autoverzekeraars. Bij de specialisten van Autobedrijf Broekhuis koopt u direct schadeauto’s, zonder andere tussenpersonen. Naast schadeauto’s van Dacia, vindt u bij ons ook Audi schadeautoschadeauto’s van Citroën en Kia schadeauto's.

Bent u op zoek naar een professioneel autobedrijf dat jarenlange ervaring heeft met Dacia schadeauto’s? Neem dan contact met ons op en we helpen u graag met het vinden van de geschiktste Dacia schadeauto. U bent ook van harte welkom op onze locatie in Albergen.

Autobedrijf Broekhuis B.V.
Broekhuisweg 5
7665 TW Albergen

autoverkoop@broekhuisautos.nl

Meer weten over de schadeauto’s?

Wij helpen u graag verder met vragen over alle schadeauto’s. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice door te bellen naar 0546 442 318 of te mailen naar autoverkoop@broekhuisautos.nl.

Bent u op zoek naar losse onderdelen? Bekijk hier dan alle Dacia onderdelen.

Certificeringen & Partners

Wij zijn lid van de volgende organisaties:
VBV
RDW
Stiba
ARN
KZD
Erkend Duurzaam