Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Gebruikte onderdelen en in- en verkoop schadeauto's
Maandag t/m vrijdag 08.00-17.30
Zoeken
Merk en model

Beschikbare onderdelen voor Opel

“Goedkope Opel onderdelen bestellen met snelle verzending binnen 24 uur.”

Wilt u zelf een onderdeel van uw Opel auto vervangen en bent u op zoek naar kwalitatieve Opel onderdelen tegen een betaalbare prijs? Bij Autobedrijf Broekhuis vindt u gebruikte onderdelen afkomstig uit relatief jonge Opel sloopauto’s. Het scheelt veel geld om uw Opel te herstellen met tweedehands onderdelen in plaats van nieuwe exemplaren. Bij Autobedrijf Broekhuis profiteert u altijd van:

  • 100% originele Opel onderdelen
  • Gegarandeerd kwaliteit door keurmerken KZD en ARN
  • Eenvoudig betalen via iDEAL
  • Vandaag besteld, de volgende dag in huis (in Nederland)
  • Goedkoopste tweedehands onderdelen van Nederland

Kwaliteit en veiligheid gegarandeerd door demontage via KZD-richtlijnen

De Opel onderdelen demonteren we volgens de richtlijnen van KZD (KwaliteitsZorg Demontage) en ARN (Auto Recycling Nederland). Als Stiba-erkende autosloperij voldoen we aan alle eisen van demontage, materiaalrecycling, arbowetgeving en kwaliteit van de onderdelen. De tweedehands Opel onderdelen worden bovendien altijd gecontroleerd op veiligheid, voordat deze in de verkoop gaan. Hierdoor garanderen we altijd de beste onderdelen voor uw Opel.

Vind direct uw gebruikte Opel onderdelen

Bij Autobedrijf Broekhuis vindt u eenvoudig en snel uw Opel onderdeel:

  1. Kies allereerst het model van uw Opel auto
  2. Selecteer vervolgens het onderdeel waar u naar op zoek bent

De gehele beschikbare voorraad zal weergeven worden. U kunt hier het gewenste onderdeel vinden en aanvragen. Na de aanvraag neemt een van onze experts contact met u op om de aanvraag te bevestigen. Het is ook mogelijk om gebruik te maken van de dynamische zoekfunctie op basis van kenteken, merk, artikelnummer, motorcode of versnellingsbakcode. U weet dan altijd zeker dat de getoonde onderdelen in uw Opel passen. Voor meer informatie over een van onze Opel onderdelen kunt u altijd contact met ons opnemen via de specifieke productpagina.

Foto’s van tweedehands Opel onderdelen

Autodemontagebedrijf Broekhuis beschikt over een ruim assortiment Opel onderdelen. Deze auto onderdelen zijn gedemonteerd uit jonge sloopauto’s, maar zijn nog in uitstekende staat. We laten daarom ook graag zien wat de staat van de gebruikte onderdelen is. In het onderstaande overzicht ziet u bijvoorbeeld links een nokkenas sensor en rechts een injector die gedemonteerd zijn uit een Opel Agila van het bouwjaar 2009.

Opel auto’s

Opel: Wir Leben Autos. Bij Opel staan een hoge kwaliteit en innovatieve auto’s hoog in het vaandel. Het merk bestaat al sinds 1862 en werd opgericht door Adam Opel. Inmiddels is het merk onderdeel van de PSA Groupe, samen met onder andere Peugeot en Citroën. Het merk claimt met hun nieuwe slogan “The future is everyone’s” dat ze vooroplopen op het gebied van ontwikkeling en techniek. Dit uit zich ook in de innovatieve elektrische auto’s en de drie-weg katalysators die het merk produceert.

Klantenservice Autobedrijf Broekhuis

Voor vragen over onze Opel onderdelen kunt u altijd contact met ons opnemen. Vul dan het contactformulier op de desbetreffende productpagina in. We zijn ook telefonisch bereikbaar via 0546 441 166.

Certificeringen & Partners

Wij zijn lid van de volgende organisaties:
VBV
RDW
Stiba
ARN
KZD
Erkend Duurzaam