Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Gebruikte onderdelen en in- en verkoop schadeauto's
Maandag t/m vrijdag 08.00-17.30
Zoeken
Merk en model

Beschikbare onderdelen voor Mazda

Goedkoop gebruikte Mazda onderdelen bestellen. Binnen 24 uur bezorgd in Nederland.

In ons assortiment Mazda onderdelen vindt u elk auto onderdeel dat u wilt vervangen. Het vervangen van een auto onderdeel door een origineel Mazda onderdeel kan u veel geld besparen. Bij Autobedrijf Broekhuis demonteren wij namelijk originele Mazda onderdelen van jonge Mazda sloop- en schadeauto’s. Zo kunt u uw Mazda tegen lage kosten volledig repareren. Mazda onderdelen koopt u eenvoudig online bij Autobedrijf Broekhuis.

  • Echte Mazda onderdelen
  • Binnen 24 uur bezorgd (NL)
  • Onderdelen veilig betalen met iDeal
  • Eenvoudig online kopen
  • Kwaliteit gewaarborgd door keurmerken (KZD en ARN)
  • Mazda onderdelen tegen lage kosten

Mazda onderdelen uit onze sloperij bestellen

Wij helpen u graag met het vinden van geschikte onderdelen voor uw Mazda. Met behulp van ons tweestappensysteem vindt u gemakkelijk de juiste Mazda onderdelen. Het systeem werkt als volgt:

  1. Kies uw Mazda model
  2. Selecteer het auto onderdeel dat u nodig heeft

Via dit tweestappenplan ziet u direct de voorraad van al onze Mazda onderdelen in ons magazijn. Als u het juiste onderdeel heeft gevonden, kunt u deze aanvragen via de knop ‘Plaats een aanvraag’. Wij zullen u na de aanvraag zo snel mogelijk persoonlijk voorzien van meer informatie. Is er een product niet op voorraad? U kunt dan contact opnemen met onze klantenservice via het telefoonnummer 0546 - 441166 of per e-mail via onderdelen@broekhuisautos.nl.

Foto’s Mazda onderdelen

Autohuis Broekhuis geeft u graag een beeld van de kwaliteit van het assortiment tweedehands Mazda onderdelen. Hieronder ziet u een airbag en een koplamp die geschikt zijn voor een Mazda 323.

 

Over Mazda auto’s

Het automerk Mazda is in 1920 opgericht in Japan. In Nederland werden de eerste Mazda’s verkocht in het jaar 1967. Mazda onderscheidt zich van andere merken dankzij diens unieke wankelmotor, die het als enige autofabrikant nog in zijn auto’s plaatst. Een kleine greep bekende modellen van Mazda is bijvoorbeeld de Mazda MX-5, de Mazda CX-5, de Mazda Demio en de Mazda 3.

Weet u niet precies welke Mazda onderdelen u nodig heeft? U kunt dan contact opnemen met Autobedrijf Broekhuis via 0546 - 441166 of door het onderstaande contactformulier in te vullen.

Certificeringen & Partners

Wij zijn lid van de volgende organisaties:
VBV
RDW
Stiba
ARN
KZD
Erkend Duurzaam