Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Gebruikte onderdelen en in- en verkoop schadeauto's
Maandag t/m vrijdag 08.00-17.30
Zoeken
Merk en model

Beschikbare onderdelen voor Fiat Ducato

Gebruikte onderdelen voor uw Fiat Ducato bestellen

Koop gemakkelijk gebruikte Fiat Ducato onderdelen door een aanvraag in te dienen via de website. Het herstellen van uw Fiat Ducato met tweedehands onderdelen scheelt veel geld ten opzichte van nieuwe onderdelen. Alle onderdelen worden gedemonteerd uit originele Fiat Ducato’s. U krijgt dus altijd originele onderdelen om uw auto mee te repareren. Vraag online de geschikte onderdelen aan en profiteer van:

 • Veilige onderdelen volgens ARN- en KZD-richtlijnen
 • Vandaag besteld, morgen geleverd
 • Betaal veilig door middel van iDEAL
 • Tweedehands, originele Fiat Ducato onderdelen
 • Laagste prijzen voor al uw onderdelen

U vraagt de onderdelen voor uw Fiat Ducato gemakkelijk aan via onze website. Zoek eerst de gewenste onderdelen door middel van de zoekfunctie in het menu, of filter de onderdelen op categorie. Klik op ‘details’ bij het onderdeel dat bij uw Fiat past en bekijk of de specificaties overeenkomen met uw wensen. Op de productpagina vraagt u het onderdeel aan door op ‘plaats een aanvraag’ te klikken. Vul daarna alle gegevens in om uw aanvraag succesvol af te ronden. Er wordt persoonlijk contact met u opgenomen om de bestelling af te ronden. Voor alle Fiat Ducato onderdelen geldt: vandaag besteld, morgen in huis.

Gecertificeerde onderdelen volgens KZD- en ARN-richtlijnen

Autobedrijf Broekhuis is een volledig door Stiba erkende autosloperij. Alle onderdelen worden dus volgens alle richtlijnen van KZD en ARN gedemonteerd en vervolgens gecontroleerd op veiligheid. U bent bij aankoop van gebruikte Fiat Ducato onderdelen altijd zeker van degelijke kwaliteit voor de laagste prijzen. Bovendien helpt u het milieu door werkende onderdelen te hergebruiken.

Voorbeelden van gebruikte Ducato onderdelen

Alle Fiat Ducato onderdelen worden na demontage gecontroleerd op werking en veiligheid. U bent dus altijd verzekerd van kwaliteitsonderdelen en dit laten wij graag zien. Daarom plaatsen wij indien beschikbaar bij ieder onderdeel een afbeelding. Zo ziet u hieronder bijvoorbeeld een gebruikte homokineetas en koplamp voor een Fiat Ducato.

Er worden regelmatig Fiat Ducato’s gedemonteerd voor het hergebruik van de werkende onderdelen. Zo hebben we in de afgelopen periode onder andere de volgende Fiat Ducato onderdelen verkocht:

 • ABS Pomp
 • Aandrijfas
 • Airbag set
 • Blower
 • EGR
 • Nokkenas
 • Stuurpomp
 • Uitlaat
 • Zekeringkast

Over de Fiat Ducato

De Fiat Ducato werd geïntroduceerd in het jaar 1981. Later werd de tweede en derde generatie geïntroduceerd in respectievelijk 1993 en 2006. De Fiat Ducato wordt vaak als basis gebruikt voor campers. In totaal wordt ongeveer 70% van alle campers geproduceerd met een Fiat Ducato als basis. Veelvoorkomende problemen van de Fiat Ducato ontstaan onder andere in de nokkenas en de EGR. Zo werd de Ducato in 2017 tweemaal teruggeroepen door problemen aan deze onderdelen.

Klantenservice

Wij helpen u graag met het vinden van de geschikte onderdelen voor uw Fiat Ducato. Staat het onderdeel dat u zoekt er niet tussen? Vaak hebben wij deze onderdelen nog wel in ons magazijn liggen. Neem vrijblijvend contact op met onze klantenservice via 0546 441 166 of parts@broekhuisautos.nl.

Ook voor Fiat schadeauto’s, Fiat sloopauto’s en alle andere Fiat onderdelen kunt u bij ons terecht.

Certificeringen & Partners

Wij zijn lid van de volgende organisaties:
VBV
RDW
Stiba
ARN
KZD
Erkend Duurzaam