Mini onderdelen


“Direct online tweedehands originele onderdelen voor uw MINI kopen”

Op zoek naar betaalbare MINI onderdelen? Bij Autobedrijf Broekhuis bieden wij originele MINI onderdelen aan. De onderdelen zijn afkomstig uit sloop- en schadeauto’s. Door uw MINI onderdelen bij Autobedrijf Broekhuis te kopen bent u verzekerd van:

  • Originele MINI onderdelen
  • Onderdelen binnen 24 uur geleverd
  • Kwaliteit gewaarborgd (keurmerken: KZD en ARN)
  • Eenvoudig online te bestellen
  • Betalen met iDEAL
  • MINI onderdelen tegen scherpe tarieven

Snel en gemakkelijk onderdelen voor uw MINI bestellen

Via ons zoeksysteem kunt u gemakkelijk het gewenste onderdeel vinden. Het systeem laat direct zien of wij de auto-onderdelen op voorraad hebben. Volg hiervoor de volgende stappen:

  1. Kies uw type MINI
  2. Selecteer de benodigde onderdelen

De MINI onderdelen die u in het overzicht ziet zijn de onderdelen die wij op dit moment in ons assortiment hebben. Selecteer het gewenste product door op ‘plaats een aanvraag’ te klikken. Mocht het juiste onderdeel er niet tussen staan, neem dan contact met ons op. Wij zijn te bereiken via het telefoonnummer 0546 44 11 66 of per e-mail via onderdelen@broekhuisautos.nl.

Kwaliteitswaarborg via KZD en ARN

De MINI onderdelen zijn afkomstig uit MINI sloopauto’s. Alle onderdelen worden bij ons gedemonteerd en gecontroleerd op de kwaliteit. Wij controleren volgens de richtlijnen KZD (Kwaliteits Zorg Demontage) en ARN (Auto Recycling Nederland). Deze richtlijnen zijn opgesteld door STIBA, de brancheorganisatie voor gecertificeerde autodemontagebedrijven..

Foto’s MINI onderdelen

Autodemontagebedrijf Broekhuis beschikt over een ruim assortiment MINI onderdelen. Hieronder vindt u enkele foto’s van onze MINI onderdelen.

Heeft u nog vragen over het bestellen van de MINI onderdelen? Neem dan contact met ons op via 0546 – 441166 of via onderstaand contactformulier.

Over MINI

De klassieke oude MINI werd tussen 1959 en 2000 geproduceerd. In 2001 presenteerde BMW, inmiddels eigenaar van de merkrechten, een geheel nieuw ontworpen auto: de New MINI. In 2006 kwam de opvolger van de New MINI op de markt. Inmiddels is de derde generatie er alweer sinds 2014. De modellenreeks is in de loop der jaren ook uitgebreid. De modellen reeks bestaat inmiddels uit: de MINI, MINI 5deurs, MINI Cabrio, MINI Countryman en de MINI Clubman. MINI wordt geproduceerd in Oxford, in de voormalige Morris-fabriek. De MINI Countryman wordt gebouwd in het Oostenrijkse Graz. MINI is sinds kort ook een stukje ‘Nederlands’. Er is namelijk een derde MINI-fabriek (VDL Nedcar) in Born.

Uw naam*
Uw e-mailadres*
Uw telefoonnummer*
Uw bericht*
Waar gaat uw vraag over?*

We wijzen je op ons Privacy- en cookieverklaring.

Contact & route

Contact
& route

Autobedrijf Broekhuis
Broekhuisweg 5
7665 TW Albergen

Onderdelen:
0546 - 44 11 66
parts@broekhuisautos.nl

maps

Accepteer de marketing-cookies om deze kaart te bekijken. Klik hier.