BMW onderdelen


Wilt u zelf een onderdeel van UW BMW auto vervangen en bent u daarom op zoek naar BMW onderdelen van een hoogwaardige kwaliteit tegen de laagste prijzen?

Bij Autodemontagebedrijf Broekhuis vindt u BMW onderdelen:

  • Van A kwaliteit
  • Tegen betaalbare prijzen
  • Eenvoudig online bestellen
  • Veilig betalen via Ideal
  • Binnen 24 uur in huis

 

BMW onderdelen bestellen

In het overzicht ziet u alle beschikbare auto onderdelen. Om het juiste auto onderdeel voor uw BMW te vinden selecteert u het model van uw BMW. Momenteel hebben wij BMW onderdelen beschikbaar voor de volgende modellen: BMW 1-serie, BMW 3-serie, BMW 5-serie, BMW 7-serie en BMW X5.

  1. Kies hieronder het gewenste BMW model.
  2. Selecteer het onderdeel waarnaar u op zoek bent.

Na de keuze van het model heeft u de mogelijkheid het onderdeel te selecteren waar u naar op zoek bent. Wij proberen u altijd zo uitgebreid mogelijk te informeren over onze BMW onderdelen. Voor vragen over de onderdelen kunt u altijd contact met ons opnemen via het volgende telefoonnummer: 0546-441166.

Kwaliteit staat centraal

Bij Autobedrijf Broekhuis vindt u BMW onderdelen afkomstig uit jonge BMW sloopauto’s. Alle onderdelen worden bij ons gedemonteerd volgens de richtlijnen KZD (kwaliteitszorg demontage). Hierdoor heeft u altijd BMW onderdelen van een hoogwaardige kwaliteit.

 

Foto’s BMW onderdelen

Autodemontagebedrijf Broekhuis beschikt over een groot assortiment aan BMW onderdelen. Hieronder een overzicht van een aantal van onze onderdelen geschikt voor diverse BMW modellen.

Achterlicht links: BMW 1 serie
Linker achterlicht geschikt voor BMW 1 serie
Combischakelaar ramen: BMW 1 serie
Combischakelaar ramen geschikt voor BMW 1 serie
Kilometerteller: BMW 1 serie
Kilometerteller geschikt voor BMW 1 serie
Buitenspiegel rechts: BMW 1 serie
Rechter buitenspiegel geschikt voor BMW 1 serie

 

BMW auto's

Eén van de kernmerken van het merk BMW is technische innovatie. BMW’s zijn gemaakt voor een leven in beweging. Elegant, krachtig, speels, het zijn allemaal woorden die bij een BMW auto passen.

Of u nu op zoek bent naar een sportieve of een luxe auto. BMW heeft meerdere modellen die aan al uw eisen voldoen. Ook voor BMW onderdelen kunt u bij Autobedrijf Broekhuis terecht. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen door middel van het onderstaande contactformulier.

 

Contactformulier

Uw naam*
Uw e-mailadres*
Uw telefoonnummer*
Uw bericht*
Waar gaat uw vraag over?*

Contact & route

Contact
& route

Autobedrijf Broekhuis
Broekhuisweg 5
7665 TW Albergen

Onderdelen:
0546 - 44 11 66
parts@broekhuisautos.nl

maps