Alfa Romeo onderdelen


“Bekijk hier onze voorraad goedkope originele onderdelen voor uw Alfa Romeo”

Bent u op zoek naar betaalbare Alfa Romeo onderdelen? Bij Autobedrijf Broekhuis bieden wij originele Alfa Romeo onderdelen aan. De onderdelen zijn afkomstig uit sloop- en schadeauto’s. Aantrekkelijke voordelen van het bestellen van auto onderdelen bij Autobedrijf Broekhuis zijn:

  • Onderdelen binnen 24 uur geleverd
  • Kwaliteit gewaarborgd (keurmerken: KZD en ARN)
  • Eenvoudig online te bestellen
  • Betalen met iDEAL
  • Originele Alfa onderdelen
  • Alfa Romeo onderdelen tegen scherpe prijzen

Naar welk type Alfa Romeo onderdelen bent u op zoek?

Via ons zoeksysteem kunt u gemakkelijk het gewenste onderdeel vinden. Het systeem laat direct zien of wij de auto-onderdelen op voorraad hebben. Het systeem werkt als volgt:

  1. Kies uw type Alfa Romeo
  2. Selecteer de benodigde onderdelen

De Alfa Romeo onderdelen die u in het overzicht ziet zijn de onderdelen die wij op dit moment in ons assortiment hebben. Wanneer u het onderdeel selecteert dat u nodig heeft, kunt u klikken op ‘plaats een aanvraag’. Mocht het juiste onderdeel er niet tussen staan, neem dan contact met ons op. Wij zijn te bereiken via het telefoonnummer 0546-441166 of per email via onderdelen@broekhuisautos.nl.

Verzekerd van kwaliteitsonderdelen

De Alfa Romeo onderdelen zijn afkomstig uit Alfa sloopauto’s. Alle onderdelen worden bij ons gedemonteerd en gecontroleerd op de kwaliteit. Wij controleren volgens de richtlijnen KZD (KwaliteitsZorg Demontage) en ARN (Auto Recycling Nederland).

Foto’s Alfa Romeo onderdelen

Autodemontagebedrijf Broekhuis heeft een ruim assortiment Alfa Romeo onderdelen. Om u een beter beeld te geven van de onderdelen kunt u hieronder bladeren tussen enkele foto’s van onze Alfa Romeo onderdelen.

 

Heeft u nog vragen over het bestellen van de Alfa onderdelen? Neem dan contact met ons op via 0546 – 441166 of via onderstaand contactformulier.

Over Alfa Romeo

Het Italiaanse automerk Alfa Romeo kent veel liefhebbers en staat bekend om zijn sportieve imago. Het merk staat niet alleen bekend om zijn sportieve gezinsauto’s, coupe en cabrio’s, maar ook om zijn legendarische sportwagens. Tijdens de beginjaren is Alfa betrokken bij veel autoraces. De Alfa Romeo schitterde aan de start van veel grote races zoals Auto GP en de Formule 1.

Uw naam*
Uw e-mailadres*
Uw telefoonnummer*
Uw bericht*
Waar gaat uw vraag over?*

We wijzen je op ons Privacy- en cookieverklaring.

Contact & route

Contact
& route

Autobedrijf Broekhuis
Broekhuisweg 5
7665 TW Albergen

Onderdelen:
0546 - 44 11 66
parts@broekhuisautos.nl

maps

Accepteer de marketing-cookies om deze kaart te bekijken. Klik hier.