Versnellingspook

Filter resultaten

Originele versnellingspook voor uw auto

Repareer uw versnellingspook voordelig door een gebruikt exemplaar uit een sloopauto te kopen. Ons assortiment bestaat uit versnellingspoken uit jonge sloopauto’s die we volgens de KZD-richtlijnen hebben gedemonteerd. We doen dit al jaren met uiterste zorgvuldigheid en krijgen hiervoor de maximale 3-sterrenbeoordeling: we staan dus garant voor het leveren van de hoogste kwaliteit. U profiteert bij ons altijd van:

 • Hoogste kwaliteit schakelpook door demontage volgens KZD-richtlijnen
 • We beschikken over het Erkend Duurzaam-certificaat
 • Tegen de laagste kosten uw versnellingspook vervangen
 • Bestel vandaag en we verzenden binnen 24 uur

Wat is een versnellingspook?

De versnellingspook helpt u met het ‘besturen’ van de versnellingsbak. Door deze in de juiste versnelling te zetten, zorgt u voor een efficiënte manier van doorgeven van vermogen naar de verbrandingsmotor. Een versnellingsbak kan automatisch, semiautomatisch of handgeschakeld zijn. Dit bepaalt dan ook hoe uw versnellingspook eruitziet.

Symptomen van een defecte versnellingspook

Een defecte versnellingspook veroorzaakt problemen bij het in de juiste versnelling zetten van de versnellingsbak. Dit kan bijvoorbeeld komen doordat de pookknop los is geraakt of is afgebroken. Hierdoor heeft u geen houvast meer, waardoor schakelen lastiger wordt. Het kan ook voorkomen dat uw versnellingspookdoek is losgeraakt. Dit levert niet direct technische problemen op, maar doet wel af aan het aanzicht van uw interieur. In beide gevallen kunt u vrij gemakkelijk uw versnellingspook vervangen om deze problemen op te lossen.

Hoe lang gaat een versnellingspook mee?

Een versnellingspook gaat over het algemeen veel langer mee dan andere auto-onderdelen, zoals ruitenwissers of remblokjes. In de meeste gevallen hoeft u gedurende de gehele levensduur van uw auto geen versnellingspook te vervangen. Toch merken we dat er verschillende merken en modellen zijn waarvan er relatief meer vraag naar schakelpoken is. Bij de onderstaande modellen constateren we een verhoogde vraag:

 • Versnellingspook Ford Ka
 • Versnellingspook Ford Focus
 • Versnellingspook Opel Astra

Naast de bovenstaande modellen hebben we voor vrijwel ieder automodel poken beschikbaar. Bekijk hieronder hoe u eenvoudig een passende pook voor uw auto vindt.

Versnellingspook kopen bij Autobedrijf Broekhuis

U koopt eenvoudig een vervangende versnellingspook door het onderstaande stappenplan te volgen:

 • Gebruik de kentekenchecker voor resultaten die bij uw auto passen.
 • Selecteer ‘Details’ om de productspecificaties te bekijken.
 • Druk nu op ‘Plaats een aanvraag’ bij de gewenste schakelpook.
 • Vul daarna alle velden in om uw bestelling vlot te laten verlopen.

Als alle stappen zijn voltooid, dan is uw aanvraag door ons ontvangen. We gaan direct aan de slag en sturen u een bevestiging van de order. In de laatste stap betaalt u veilig met iDEAL.

Klantenservice

Ons team van monteurs staat voor u klaar om u verder te helpen met het kiezen van de juiste versnellingspook. Neem hiervoor contact met ons op via 0546 441 166 of parts@broekhuisautos.nl.

Contact & route

Contact
& route

Autobedrijf Broekhuis
Broekhuisweg 5
7665 TW Albergen

Onderdelen:
0546 - 44 11 66
parts@broekhuisautos.nl

maps

Accepteer de marketing-cookies om deze kaart te bekijken. Klik hier.