Gebruikte onderdelen en in- en verkoop schadeauto's

Versnellingsbakken

In ons 3500 m2 groot magazijn staan ongetwijfeld versnellingsbakken voor u tussen. De afgelopen 40 jaar zijn wij uitgegroeid tot één van de meest vakkundige en grootste autodemontage bedrijven van Nederland. U kunt bij ons terecht voor versnellingsbakken en andere auto onderdelen zoals uitlaten, banden, trekhaken, velgen, auto radio's, remschijven etc. Bekijk nu onze actuele voorraad versnellingsbakken of neem voor vragen contact op.

Voorraad versnellingsbakken en schadeauto's

Onze voorraad versnellingsbakken wisselt met de dag. Wanneer u nu het geschikte onderdeel niet kan vinden kijk dan gerust morgen weer. Al onze onderdelen worden vakkundig gedemonteerd van onze alsmaar wisselende voorraad schadeauto's. U kunt het zo gek niet bedenken of wij hebben het op voorraad. Of het nu gaat om onderdelen voor oude of nieuwere auto's, wij hebben het dikwijls in ons assortiment.

De dienstverlening van Autobedrijf Broekhuis staat in teken van snelheid en vakkundigheid. Al onze auto accessoires worden op een milieuvriendelijke wijze gedemonteerd. Van te voren wordt er een vaste prijs met u afgesproken zodat u achteraf niet voor onaangename verrassingen komt te staan. U kunt bij ons langs komen voor onderdelen, of deze online bestellen middels een zeer uitgebreide zoek module. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen is online het merk van uw auto en gewenst onderdeel in te voeren en zoeken maar. Snel, eenvoudig en efficiënt. Bij het onderdeel versnellingsbakken niet de juiste kunnen vinden? Kijk snel weer of neem contact met ons op.

Levering versnellingsbakken

De levering van versnellingsbakken vindt plaats via balieverkoop of verzending door heel Nederland onder rembours. Wij verkopen gebruikte versnellingsbakken die niks onder doen voor een nieuwe. Gebruikte versnellingsbakken worden door ons eerst uitvoerig op kwaliteit beoordeeld, gecontroleerd en geclassificeerd voordat ze in het magazijn op locatie worden opgeslagen. Behalve online kunt u gewenste accessoires ook per telefoon of bij ons op bedrijf bestellen. Mocht u vragen hebben over het online bestellen van versnellingsbakken neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn te bereiken op het telefoonnummer: 0546-441166.

CONTACT 
& ROUTE

Autobedrijf Broekhuis
Broekhuisweg 5
7665 TW Albergen

Onderdelen:
0546 - 44 11 66
parts@broekhuisautos.nl