Gebruikte onderdelen en in- en verkoop schadeauto's

Verkoop schadeauto's

Autobedrijf Broekhuis is een zeer betrouwbare partner voor de verkoop van schadeauto's. Als lid van onder andere STIBA en de OSVN staan wij garant voor kwaliteit én zekerheid voor de klant. Wij werken in opdracht van marktpartijen als de VBV, Achmea Schadeservice (TLB) en diverse leasemaatschappijen.

De OSVN is een brancheorganisatie voor bedrijven die rechtstreeks van autoverzekeraars schadeauto's of schademotoren kopen. Een bedrijf als Autobedrijf Broekhuis wordt ook wel een eerstelijns opkoper genoemd.
Wij doen op verzoek van verzekeringsexperts biedingen op schadeauto's, schademotoren en andere schadevoertuigen. Daarna zorgen wij voor de verkoop van de schadeauto's. Wij zijn ook wel een soort groothandel in schadeauto's.

Voorraad schadeauto's

Voor de verkoop van schadeauto's gebruiken wij onze internetsite, waar wij vrijwel dagelijks onze nieuw binnengekomen schadeauto's plaatsen. Hier kunt u natuurlijk dagelijks op kijken of de door u gewenste auto voorhanden is. Natuurlijk kunt u voor inkoop- of verkoop van schadeauto's altijd langskomen bij ons bedrijf in Tubbergen. Veel auto's worden bij ons gedemonteerd voor de verkoop van onderdelen, de overige schadeauto's gaan in de verkoop.

Behalve voor de inkoop of verkoop van schadeauto's kunt u bij Autobedrijf Broekhuis terecht voor schadecaravans. Daarnaast verzorgen wij tenaamstellingen, tijdelijke verzekeringen, afgifte van witte export kentekenplaten en, in overleg, transport van het gekochte voertuig.

Voorraad auto-onderdelen

Naast verkoop van schadeauto's hebben wij duizenden auto-onderdelen te koop in ons 3500 m2 grote magazijn. Hier kunt u werkelijk allerlei soorten onderdelen kopen van allerlei soorten merken en modellen. De inkoop van schadeauto's en schademotorfietsen vindt landelijk plaats via diverse inkoopsystemen. Dat is ook de reden dat wij een uitgebreid bestand hebben voor de verkoop van onze schadeauto's.

Voor de verkoop van schadeauto's kunt u in ieder geval op het internet kijken, bij ons langskomen of ons contacteren per mail of per telefoon (0546-441166). In Autobedrijf Broekhuis hebt u een betrouwbare partner, welke al veertig jaar goed voor zijn klanten zorgt. Wij zijn een gespecialiseerd bedrijf in de verkoop van schadeauto's en gebruikte onderdelen.

CONTACT 
& ROUTE

Autobedrijf Broekhuis
Broekhuisweg 5
7665 TW Albergen

Onderdelen:
0546 - 44 11 66
parts@broekhuisautos.nl