Gebruikte onderdelen en in- en verkoop schadeauto's

Uitlaten

U bent op de juiste plek voor het bestellen van uitlaten, uitlaat voorpijp, uitlaat spruitstuk, uitlaat midden- en einddemper. Autodemontage Broekhuis is de afgelopen 40 jaar uitgegroeid tot één van de grootste en modernste autodemontage bedrijven van Nederland. Een professioneel en vriendelijk bedrijf waar snel, vakkundig en zeer milieuvriendelijk wordt gedemonteerd. We beschikken over een ruime voorraad uitlaten in ons 3500 m2 grote magazijn. Iedere week is er nieuwe aanvoer van schadeauto’s en dus nieuwe aanvoer van onderdelen zoals uitlaten en andere accessoires. Bekijk direct onze actuele voorraad uitlaten in onze online shop.

Gemakkelijk zoeken naar uitlaten

Zoeken naar auto onderdelen was nog nooit zo eenvoudig als bij Autobedrijf Broekhuis. Met slechts 3 drukken op de knop heeft u het gewenste onderdeel gevonden. En dat ook nog eens tegen een zeer scherpe prijs en goede kwaliteit. Naast de verkoop van volledige uitlaten kunt u tevens bij ons terecht voor:

  • Uitlaat voorpijp
  • Uitlaat spruitstuk
  • Uitlaat middendemper
  • Uitlaat einddemper

Schadeauto's

Vanwege een ruime voorraad schadeauto’s, momenteel zo’n 3000 op ons 5 hectare grote terrein, beschikken wij over een zeer ruim assortiment uitlaten. Alle uitlaten worden na demontage eerst uitvoerig door ons op kwaliteit beoordeeld, gecontroleerd en geclassificeerd voordat ze in het magazijn op locatie worden opgeslagen. De controle van al onze online onderdelen vindt plaats volgens de uniforme richtlijnen KZD, zoals die gesteld zijn door de overkoepelende organisatie STIBA. Let op, het gaat hier om originele auto-onderdelen.

Dankzij de geautomatiseerde voorraad kunnen we de klant snel melden of de gevraagde uitlaat verkrijgbaar is. Levering van uitlaten vindt plaats via balieverkoop of verzending door heel Nederland onder rembours. Of het nu gaat om sport uitlaten of normale gangbare uitlaten, alle types die wij aanbieden staan in teken van kwaliteit tegen een zeer concurrerende prijs.

Heeft u nog vragen over uitlaten van Broekhuis auto’s of staat uw gewenste uitlaat niet in ons online assortiment, neem dan vrijblijvend contact met ons op! Wij zijn te bereiken op het telefoonnummer: 0546-441166.

CONTACT 
& ROUTE

Autobedrijf Broekhuis
Broekhuisweg 5
7665 TW Albergen

Onderdelen:
0546 - 44 11 66
parts@broekhuisautos.nl