Gebruikte onderdelen en in- en verkoop schadeauto's

Startmotoren

De variatie op het gebied van startmotoren en andere auto accessoires is zeer groot. Broekhuis auto’s heeft vanwege een ruime voorraad in het 3500 m2 grote magazijn een grote diversiteit startmotoren direct beschikbaar. Bekijk direct onze online voorraad en ervaar zelf een ruime keuze op het gebied van startmotoren.

Online assortiment startmotoren

Via onze module onderdelen online krijgt u direct inzicht in onze actuele aanbod startmotoren. We hebben een zeer divers aanbod startmotoren in ons online assortiment. Het is zowel mogelijk om de gewenste startmotor online te bestellen onder rembours, dan wel af te halen bij ons op locatie. Voor afhaal, kijk bij onze openingstijden of bel ons zodat wij het gewenste product voor u klaar kunnen zetten. Iedere week is er nieuwe aanvoer van schadeauto’s en dus nieuwe aanvoer van onderdelen zoals startmotoren en andere accessoires.

Autodemontage Broekhuis is de afgelopen 40 jaar uitgegroeid tot één van de grootste en modernste autodemontage bedrijven van Nederland. Een professioneel en vriendelijk bedrijf waar snel, vakkundig en zeer milieuvriendelijk wordt gedemonteerd. Al onze startmotoren worden na inname eerst uitvoerig door ons op kwaliteit beoordeeld, gecontroleerd en geclassificeerd voordat ze in het magazijn op locatie worden opgeslagen. De controle van al onze online onderdelen vindt plaats volgens de uniforme richtlijnen KZD, zoals die gesteld zijn door de overkoepelende organisatie STIBA. Let op, het gaat hier om originele auto-onderdelen.

Meer weten over startmotoren of direct bestellen, neem vrijblijvend contact met ons op.

CONTACT 
& ROUTE

Autobedrijf Broekhuis
Broekhuisweg 5
7665 TW Albergen

Onderdelen:
0546 - 44 11 66
parts@broekhuisautos.nl