Ssang Yong onderdelen


“Goedkoop gebruikte SsangYong onderdelen bestellen. In Nederland binnen 24 uur bezorgd.”

Door kapotte SsangYong onderdelen te laten vervangen door een originele gebruikte onderdelen kunt u veel geld besparen. Autobedrijf Broekhuis heeft een breed assortiment tweedehands SsangYong onderdelen die gedemonteerd zijn uit jonge sloop- en schadeauto’s. Koop eenvoudig SsangYong onderdelen bij Autobedrijf Broekhuis.

  • Originele SsangYong onderdelen
  • Verzekerd van kwaliteit door keurmerken KZD en ARN
  • In Nederland binnen 24 uur geleverd
  • Veilig betalen met iDEAL
  • Goedkope SsangYong onderdelen
  • Gemakkelijk online bestellen

Zeker van kwaliteitsonderdelen

Alle SsangYong onderdelen worden gedemonteerd volgens de richtlijnen van de KwaliteitsZorg Demontage (KZD). Bovendien is Autobedrijf Broekhuis in het bezit van het ARN-keurmerk. Dit betekent dat wij meewerken aan de verduurzaming van de mobiliteitsbranche. Alle auto onderdelen zijn origineel. U bent hierdoor verzekerd van kwaliteitsonderdelen.

Welke SsangYong onderdelen zoekt u?

Met behulp van ons zoeksysteem kunt u gemakkelijk de juiste onderdelen vinden. Het systeem werkt volgens twee stappen:

  1. Kies het juiste SsangYong model
  2. Klik op de benodigde onderdelen

U ziet nu ieder onderdeel dat bij ons op voorraad is. Vervolgens kunt u het gevonden auto onderdeel aanvragen met de knop ‘Plaats een aanvraag’. Mocht u een onderdeel niet kunnen vinden, dan is deze mogelijk wel te bestellen: neem hiervoor contact op met onze klantenservice. Onze medewerkers zijn te bereiken via het telefoonnummer 0546 - 44 11 66 of per e-mail via onderdelen@broekhuisautos.nl.

SsangYong onderdelen in beeld

Wij laten u graag onze kwaliteitsonderdelen zien. In de onderstaande afbeeldingen ziet u voorbeelden van tweedehands SsangYong onderdelen. Op de eerste foto ziet u een linker achterlicht dat gedemonteerd is uit een SsangYong Korando. Op de tweede foto ziet u een chauffage bedieningspaneel uit een SsangYong Musso.

Over het automerk SsangYong

Het merk SsangYong is in 1954 opgericht in Zuid-Korea. Het merk startte in dat jaar met de Hadonghwan Motor Company. Ze richtte zich toen op het produceren van jeeps voor de US Army. In 2009 vroeg het bedrijf zijn faillissement aan, maar werd het overgenomen door het Indiase autobedrijf Mahindra & Mahindra. Tegenwoordig valt SsangYongs voorliefde voor jeeps terug te zien in SsangYongs huidige modellen. SsangYong produceert voornamelijk grote 4WD-SUV’s en terreinauto’s. Een aantal bekende modellen zijn de SsangYong Korando (de huidige SsangYong Actyon), de SsangYong Musso en de SsangYong Rexton.

Heeft u meer informatie over SsangYong onderdelen nodig? Bel dan met de klantenservice via 0546 - 44 11 66 of vul het onderstaande contactformulier in.

Uw naam*
Uw e-mailadres*
Uw telefoonnummer*
Uw bericht*
Waar gaat uw vraag over?*

We wijzen je op ons Privacy- en cookieverklaring.

Contact & route

Contact
& route

Autobedrijf Broekhuis
Broekhuisweg 5
7665 TW Albergen

Onderdelen:
0546 - 44 11 66
parts@broekhuisautos.nl

maps

Accepteer de marketing-cookies om deze kaart te bekijken. Klik hier.