Audi sportvelgen

Er zijn geen resultaten gevonden. Kijk hier voor overige Audi onderdelen.

Gebruikte Audi sportvelgen voor uw auto

Een gebruikte set Audi sportvelgen is ideaal ter vervanging van kapotte exemplaren of als extra set voor uw winterbanden. Met onze gebruikte sportvelgen voor Audi’s bespaart u veel geld ten opzichte van een nieuwe set. Alle velgen komen rechtstreeks en origineel van sloopauto’s die we via verzekeringsmaatschappijen opkopen. We controleren de velgensets zorgvuldig volgens de strengste 3-sterrennormering van brancheorganisatie KwaliteitsZorg Demontage. Verder profiteert u bij Autobedrijf Broekhuis van onze standaardvoordelen:

  • Bestel vandaag, morgen in huis (in Nederland)
  • Hoogwaardige kwaliteit door 3-sterren KZD-norm
  • We beschikken over het Erkend Duurzaam-certificaat
  • Originele Audi velgen uit jonge sloopauto
  • Gebruikte sportvelgen tegen de laagste prijzen

Welke (lichtmetalen) velgen moet ik kiezen?

U dient met een aantal punten rekening te houden bij het kiezen voor een vervangende velgenset. Uiteraard is de inchmaat het eerste waar u naar kijkt. De inchmaat van de velg zelf bepaalt hoe breed het geheel is. Over het algemeen geldt: hoe breder de inchmaat, hoe sportiever het uiterlijk. De band wordt dan namelijk minder hoog, waardoor het aangezicht erg strak wordt.

De lichtmetalen varianten binnen deze categorie zijn lichter en bieden een betere balans dan stalen velgen. Om de juiste lichtmetalen sportvelgen te kiezen moet u rekening houden met:

  • J-waarde: de inchmaat geeft aan of de velgrand bij uw wielen past.
  • ET-waarde: afstand in millimeters van het velgoppervlak tot het naafcontactpunt.
  • Naafbreedte: deze breedte moet gelijk zijn aan de naaf op uw auto: u plaatst hier het wiel namelijk omheen. Is de naaf van uw auto kleiner dan uw velg? Dan kunt u een centreerring gebruiken en de velg alsnog gebruiken. Neem contact op met onze klantenservice als u hier vragen over heeft.
  • Steekmaat: de steekmaat bestaat uit twee cijfers. Meet bij vier bouten de afstand in millimeters van de ene bout naar de direct overstaande bout en vermeld hier het cijfer ‘4’ of ‘6’ voor, afhankelijk van het aantal bouten, bijvoorbeeld 4x90. Bij vijf bouten meet u de afstand tussen het 1e en het 3e gat. Een voorbeeldafmeting is dan bijvoorbeeld 5x100.

Lichtmetalen Audi velgen voor ieder model

We krijgen regelmatig lichtmetalen Audi velgen binnen, waardoor we voor vrijwel ieder model een set beschikbaar hebben. We hebben onder andere velgensets beschikbaar voor de onderstaande Audi’s. Bovendien hebben we ook losse velgen beschikbaar voor deze modellen. Klik op het model om te kiezen voor losse velgen:

  • Audi S4
  • Audi S5
  • Audi S6
  • Audi S7
  • Audi S8
  • Audi TT

Velgen voor winterbanden

Betaal niet teveel voor een sportief uiterlijk van uw Audi in de winter: een extra set gebruikte sportvelgen is een ideaal alternatief. We kunnen ons voorstellen dat u uw nieuwe velgenset liever niet laat beschadigen door pekel en andere weersomstandigheden in de winter. Met een extra set velgen hoeft u de banden niet ieder seizoen te verwisselen en blijven uw zomervelgen in optimale conditie. Verder helpt het de bandenwissel te vereenvoudigen, omdat u binnen een paar handelingen de gehele set vervangt.

Klantenservice Autobedrijf Broekhuis

We helpen u graag bij het kiezen van de juiste lichtmetalen sportvelgenset voor uw Audi. Ons ervaren team van autospecialisten staan iedere werkdag telefonisch voor u klaar om u verder te helpen via 0546 441 166. U kunt ons ook 24/7 bereiken via parts@broekhuisautos.nl.

Contact & route

Contact
& route

Autobedrijf Broekhuis
Broekhuisweg 5
7665 TW Albergen

Onderdelen:
0546 - 44 11 66
parts@broekhuisautos.nl

maps

Accepteer de marketing-cookies om deze kaart te bekijken. Klik hier.