Audi velgen

Totaal 1 sportvelgen gevonden

Audi

A6 - Sportvelgenset + banden

Wagennummer 923
Opmerkingen MET BOUTEN 205/60-16 GOODYEAR BANDEN 6,5 MM EN 2 CONTI MET 6 MM
Prijs € 200,00
Bouwjaar 2008
Garantie 3
Jot 7
Inch 16
ET waarde 35
Materiaal Lichtmetaal
Wielbouten 5
match automatemodel

Gebruikte Audi velgen voor uw auto

Een gebruikte set Audi velgen is ideaal ter vervanging van kapotte exemplaren of als extra set voor uw winterbanden. Met onze gebruikte velgen voor Audi’s bespaart u veel geld ten opzichte van een nieuwe set. Alle velgen komen rechtstreeks en origineel van sloopauto’s die we via verzekeringsmaatschappijen opkopen. We controleren de velgensets zorgvuldig volgens de strengste 3-sterrennormering van brancheorganisatie KwaliteitsZorg Demontage. Verder profiteert u bij Autobedrijf Broekhuis van onze standaardvoordelen:

  • Bestel vandaag, morgen in huis (in Nederland)
  • Hoogwaardige kwaliteit door 3-sterren KZD-norm
  • We beschikken over het Erkend Duurzaam-certificaat
  • OrigineleAudi velgen uit jonge sloopauto’s
  • Gebruikte sportvelgen tegen de laagste prijzen
  • Wereldwijde levering van velgen

Welke (lichtmetalen) Audi velgen moet ik kiezen?

U dient met een aantal punten rekening te houden bij het kiezen voor een vervangende velgenset. Uiteraard is de inchmaat het eerste waar u naar kijkt. De inchmaat van de velg bepaalt hoe breed hij is. Over het algemeen geldt: hoe breder de inchmaat, hoe sportiever het uiterlijk. De band wordt dan namelijk minder hoog, waardoor het er erg strak uitziet.

De lichtmetalen varianten binnen deze categorie zijn lichter en bieden een betere balans dan stalen velgen. Om de juiste lichtmetalen velgen te kiezen moet u rekening houden met:

J-waarde: de inchmaat geeft aan of de velgrand bij uw wielen past.

ET-waarde: afstand in millimeters van het velgoppervlak tot het naafcontactpunt.

Naafbreedte: deze breedte moet gelijk zijn aan de naaf op uw auto: u plaatst hier het wiel namelijk omheen. Is de naaf van uw auto kleiner dan uw velg? Dan kunt u met een centreerring de velg alsnog gebruiken. Neem contact op met onze klantenserviceals u hier vragen over heeft.

Steekmaat: de steekmaat bestaat uit twee cijfers. Meet bij vier bouten de afstand in millimeters van de ene bout naar de direct overstaande bout en vermeld vooraan het aantal bouten, bijvoorbeeld 4x90. Bij vijf bouten meet u de afstand tussen het 1een het 3e Een voorbeeldafmeting is dan bijvoorbeeld 5x100.

Lichtmetalen Audi velgen voor ieder model

We krijgen regelmatig lichtmetalen Audi velgen binnen, waardoor we voor vrijwel ieder model een set beschikbaar hebben. We hebben onder andere velgensets beschikbaar voor de onderstaande Audi’s. Bovendien hebben we ook losse velgen beschikbaar voor deze modellen. Klik op het model om te kiezen voor losse velgen:

Audi lichtmetalen sportvelgen

Bent u op zoek naar een sportief uiterlijk voor uw Audi? Dan zijn de lichtmetalen sportvelgen van Audi ideaal voor u. Daarnaast zijn de sportvelgen goed te gebruiken voor winterbanden. De sportvelgen zijn anders dan de normale velgen van Audi, omdat ze gemaakt zijn van een minder zwaar materiaal en een betere balans bieden.

Audi velgen voor winterbanden

Betaal niet te veel voor een sportief uiterlijk van uw Audi in de winter: een extra set gebruikte velgen is een ideaal alternatief. We kunnen ons voorstellen dat u uw nieuwe velgenset liever niet laat beschadigen door winterse weersomstandigheden en pekel . Met een extra set velgen hoeft u de banden niet ieder seizoen te verwisselen en blijven uw zomervelgen in optimale conditie. Verder helpt dit de bandenwissel te vereenvoudigen, omdat u binnen een paar handelingen de gehele set vervangt.

Klantenservice Autobedrijf Broekhuis

We helpen u graag bij het kiezen van de juiste lichtmetalen (sport)velgenset voor uw Audi. Ons ervaren team van autospecialisten staat iedere werkdag telefonisch voor u klaar om u verder te helpen via 0546 441 166. U kunt ons ook 24/7 bereiken via parts@broekhuisautos.nl.

Contact & route

Contact
& route

Autobedrijf Broekhuis
Broekhuisweg 5
7665 TW Albergen

Onderdelen:
0546 - 44 11 66
parts@broekhuisautos.nl

maps

Accepteer de marketing-cookies om deze kaart te bekijken. Klik hier.