Sportvelgen

Wilt u uw auto een stoere en sportieve uitstraling geven? Dan zijn lichtmetalen velgen - ofwel sportvelgen - een absolute must! Autodemontagebedrijf Broekhuis heeft een groot aanbod sportvelgen. Bekijk ons assortiment op de website. In ons ruime magazijn hebben wij diverse velgen op voorraad in de maten 15 tot 22 inch. Met sportvelgen creëert u een auto met een smaakvolle en sportieve styling. Én een unieke look.

Sportvelgen zijn ook handig voor het gebruik van winterbanden. Met een extra set velgen switcht u eenvoudig tussen zomer- en winterbanden. Kijk snel verder of kom langs om sportvelgen voor uw winterbanden uit te kiezen.

Welk effect hebben sportvelgen op het rijgedrag?

Sportvelgen zijn lichter van gewicht, waardoor uw auto iets zuiniger in gebruik is. Bovendien zorgen de lichtmetalen sportvelgen voor een sportieve rijervaring. Redenen die - naast natuurlijk het stylingaspect - voor u de doorslag kunnen geven. Bekijk onze sportvelgen op de website en maak uw keuze. Wilt u persoonlijk advies of meer weten over het afhalen of bezorgen van de velgen? Neem dan contact met ons op via het telefoonnummer: 0546 - 441166.

Contact & route

Contact
& route

Autobedrijf Broekhuis
Broekhuisweg 5
7665 TW Albergen

Onderdelen:
0546 - 44 11 66
parts@broekhuisautos.nl

maps

Accepteer de marketing-cookies om deze kaart te bekijken. Klik hier.