Sang Yong sloopauto

Bij Autobedrijf Broekhuis bent u aan het juiste adres voor uw gebruikte auto-onderdeel van Sang Yong demontage, maar ook van alle andere voorkomende merken.

Autobedrijf Broekhuis heeft veel gebruikte auto-onderdelen, via demontage van de Sang Yong en alle andere auto's verkregen. Wij zijn onder andere lid van de VSV. De VSV is een brancheorganisatie voor bedrijven die rechtstreeks van autoverzekeraars schadeauto's en schademotoren kopen. Daarom worden wij ook wel eerstelijns opkopers genoemd, als een soort schadeauto groothandel. Wij doen op verzoek van verzekeringsexperts biedingen op schadeauto's, schademotoren en andere schadevoertuigen. Bij ons vindt u het aanbod van de meest vooraanstaande schadevoertuighandelaar van Nederland.

Totaal 2 sloopauto's gevonden

Ssang Yong Korando 96-

Auto nummer 1325
Bouwjaar 1998
Bouwmaand 2
Chassisnummer KPTL2B1ASVP01****
Motortype Diesel
Cilinderinhoud 2300
Versnellingsbak 5 Bak
Deuren 2Dr
Uitvoering Jeep/SUV
Kleur voertuig Rood (ROOD)
Tellerstand 171214
Aandrijving 4x4
ABS Ja
Motorcode 661910
Centrale deurvergrendeling Ja
Kleppen 8
Vermogen 59
Wielbouten 5

Ssang Yong Rexton 02-

Auto nummer 896
Bouwjaar 2004
Bouwmaand 7
Chassisnummer KPTG0B1FS4P11****
Motortype Diesel Common rail (Turbo)
Cilinderinhoud 2700
Versnellingsbak Automaat
Deuren 4Dr
Uitvoering SUV
Kleur voertuig Zwart (ZWART)
Tellerstand 265411
Aandrijving 4x4
Intercooler Interc.
ABS Ja
Motorcode 665925
Centrale deurvergrendeling Ja
Versnellingsbakcode 722661
Kleppen 16
Vermogen 121
Wielbouten 6
Laknummer voertuig LAK

Autobedrijf Broekhuis heeft alles in huis.

Wij kopen veel auto's met schade in. Mocht u hier interesse in hebben, kunt u ons altijd even contacteren. Wij zijn nu eenmaal experts in Sang Yong demontage, maar ook in vrijwel alle andere verkrijgbare merken.

Verder zijn wij lid van de STIBA. Alle bedrijven die daar aangesloten zijn, voldoen aan de eisen die aan vergunningen, garantie en kwaliteit wordt gesteld. Alle STIBA-bedrijven beschikken over een geldig certificaat KwaliteitsZorg Demontage (KZD). Deze certificaten worden uitgedeeld met 1, 2 of 3 sterren. Autobedrijf Broekhuis heeft de hoogste norm: 3 sterren.

De demontage van een Sang Yong, maar ook van de andere merken, wordt geheel volgens de uniforme richtlijnen KZD uitgevoerd. Na het demonteren van een Sang Yong worden alle bruikbare onderdelen op kwaliteit beoordeeld. Daarna worden ze gecontroleerd en geclassificeerd voordat ze in het magazijn worden opgeslagen.

Auto onderdelen van Sang Yong sloopauto’s

Als u een bepaald onderdeel zoekt van een Sang Yong, via demontage verkregen, kunt u bij ons uw hart ophalen. Wij hebben onderdelen van in totaal rond de 75 types vanuit Sang Yong demontage!
Alle onderdelen, verkregen na Sang Yong demontage, kunnen aan onze balie gekocht worden, maar we verzenden ook door heel Nederland na online betaling. U kunt het gewenste onderdeel van Sang Yong demontage bekijken via onze website.

Contact & route

Contact
& route

Autobedrijf Broekhuis
Broekhuisweg 5
7665 TW Albergen

Onderdelen:
0546 - 44 11 66
parts@broekhuisautos.nl

maps

Accepteer de marketing-cookies om deze kaart te bekijken. Klik hier.