Gebruikte onderdelen en in- en verkoop schadeauto's

Lancia Sloperij

Koop uw nieuwe tweedehands auto-onderdelen voor uw Lancia, gedemonteerd in onze eigen sloperij. Demontage volgens de richtlijnen van de ARN en KZD. Heeft u gevonden wat u zocht? Bestel dan vandaag nog en u heeft het morgen al in huis (alleen geldig in Nederland).

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina
 1. Lancia Delta
  • Internet ID: V1037
  • Motorcode: 198A5000
  • Kilometerstand: 247474 KM
  Op aanvraag
 2. Lancia Musa
  • Internet ID: V2967
  • Motorcode: 199B1000
  • Kilometerstand: 105060 KM
  Op aanvraag
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina

Originele onderdelen uit onze Lancia sloperij

Om u te verzekeren van de kwaliteit, vindt u bij Autobedrijf Broekhuis uitsluitend originele Lancia auto-onderdelen. We verkopen geen namaak producten. Daarnaast zijn alle sloop onderdelen gedemonteerd in onze eigen Lancia sloperij en controleren we ze uitgebreid op kwaliteit en veiligheid voordat we ze opslaan in ons magazijn.

Aangesloten bij de VSV

Alle sloopauto’s die we demonteren zijn afkomstig van autoverzekeraars. Om deze auto’s in te kopen, zijn we aangesloten bij de VSV. De Vereniging SchadeVoertuighandel is een brancheorganisatie voor bedrijven die direct schadeauto’s inkopen bij een autoverzekeraar. Dankzij ons lidmaatschap bieden we op aanraden van experts op schadeauto’s.

Onderdelen uit verschillende Lancia modellen

In onze sloperij demonteren we diverse soorten Lancia sloopauto’s. Hieronder vindt u een aantal Lancia modellen waar we regelmatig onderdelen van op voorraad hebben.


Professionele demontage van Lancia sloopauto’s

We zijn niet alleen aangesloten bij de VSV, maar ook bij de Stiba. Stiba is de brancheorganisatie en belangenbehartiger voor de aangesloten demontagebedrijven. Om aangesloten te zijn bij de Stiba is het van belang dat het bedrijf voldoet aan de opgestelde voorwaarden en eisen. Een voorwaarde hiervan is om te beschikken over een geldig KZD certificaat.

KZD en ARN richtlijnen

Autobedrijf Broekhuis houdt zich bij de demontage van Lancia sloopauto’s altijd aan de richtlijnen van de KZD (KwaliteitsZorg Demontage) en de ARN (Auto Recycling Nederland).

Online Lancia sloop onderdelen bestellen

Bij Autobedrijf Broekhuis koopt u eenvoudig online sloop onderdelen gedemonteerd in onze Lancia sloperij. Bestel ze vandaag en u heeft ze morgen al in huis (alleen geldig in Nederland).

 1. Geef via het filter bovenaan de pagina aan naar welke Lancia u op zoek bent.
 2. Na het filteren, krijgt u een overzicht van alle Lancia sloopauto’s waar we onderdelen uit verkopen. Ziet u het model waar u naar op zoek bent? Klik dan op ‘bekijk beschikbare onderdelen’.
 3. Op de overzichtspagina van de Lancia sloopauto bekijk u alle beschikbare onderdelen. Geef aan welke u nodig hebt en plaats een aanvraag.

We nemen zo snel mogelijk contact met u op. We leveren de onderdelen wereldwijd.

Heeft u vragen over onze Lancia sloperij?

Heeft u nog vragen over onze werkwijze of over onze Lancia sloperij? U neemt eenvoudig contact met ons op via 0546 411 166 of ons contactformulier.

We wijzen je op onze Privacy- en cookieverklaring.

CONTACT 
& ROUTE

Autobedrijf Broekhuis
Broekhuisweg 5
7665 TW Albergen

Onderdelen:
0546 - 44 11 66
parts@broekhuisautos.nl