Gebruikte onderdelen en in- en verkoop schadeauto's

Isuzu Sloperij

Bij Autobedrijf Broekhuis bent u aan het juiste adres voor uw gebruikte auto-onderdeel van Isuzu demontage, maar ook van alle andere voorkomende merken.

Autobedrijf Broekhuis heeft veel gebruikte auto-onderdelen, via demontage van de Isuzu en alle andere auto's verkregen. Wij zijn onder andere lid van de VSV. De VSV is een brancheorganisatie voor bedrijven die rechtstreeks van autoverzekeraars schadeauto's en schademotoren kopen. Daarom worden wij ook wel eerstelijns opkopers genoemd, als een soort schadeauto groothandel. Wij doen op verzoek van verzekeringsexperts biedingen op schadeauto's, schademotoren en andere schadevoertuigen. Bij ons vindt u het aanbod van de meest vooraanstaande schadevoertuighandelaar van Nederland.

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
  1. Isuzu D-MAX
    • Internet ID: V2118
    • Motorcode: 4JK1E5SL
    • Kilometerstand: 35707 KM
    Op aanvraag
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina

AUTOBEDRIJF BROEKHUIS HEEFT ALLES IN HUIS.

Wij kopen veel auto's met schade in. Mocht u hier interesse in hebben, kunt u ons altijd even contacteren. Wij zijn nu eenmaal experts in Isuzu demontage, maar ook in vrijwel alle andere verkrijgbare merken.

Verder zijn wij lid van de STIBA. Alle bedrijven die daar aangesloten zijn, voldoen aan de eisen die aan vergunningen, garantie en kwaliteit wordt gesteld. Alle STIBA-bedrijven beschikken over een geldig certificaat KwaliteitsZorg Demontage (KZD). Deze certificaten worden uitgedeeld met 1, 2 of 3 sterren. Autobedrijf Broekhuis heeft de hoogste norm: 3 sterren.

De demontage van een Isuzu, maar ook van de andere merken, wordt geheel volgens de uniforme richtlijnen KZD uitgevoerd. Na het demonteren van een Isuzu worden alle bruikbare onderdelen op kwaliteit beoordeeld. Daarna worden ze gecontroleerd en geclassificeerd voordat ze in het magazijn worden opgeslagen.

AUTO ONDERDELEN VAN ISUZU SLOOPAUTO’S

Als u een bepaald onderdeel zoekt van een Isuzu, via demontage verkregen, kunt u bij ons uw hart ophalen. Wij hebben onderdelen van in totaal rond de 75 types vanuit Isuzu demontage!

Alle onderdelen, verkregen na Isuzu demontage, kunnen aan onze balie gekocht worden, maar we verzenden ook door heel Nederland na online betaling. U kunt het gewenste onderdeel van Isuzu demontage bekijken via onze website.

CONTACT 
& ROUTE

Autobedrijf Broekhuis
Broekhuisweg 5
7665 TW Albergen

Onderdelen:
0546 - 44 11 66
parts@broekhuisautos.nl