Black Friday

50% Korting
Op een air bag set + module

PLaats je aanvraag vandaag nog,
om bij aankoop vóór 28 november, van de korting te profiteren.

Maandag 23 november t/m vrijdag 27 november 20202
Forbidden

Hyundai sloopauto

Bij Autobedrijf Broekhuis bent u aan het juiste adres voor jonge Hyundai sloopauto's.

Autobedrijf Broekhuis heeft veel gebruikte auto-onderdelen, via demontage van de Hyundai en alle andere auto's verkregen. Wij zijn onder andere lid van de VSV. De VSV is een brancheorganisatie voor bedrijven die rechtstreeks van autoverzekeraars schadeauto's en schademotoren kopen. Daarom worden wij ook wel eerstelijns opkopers genoemd, als een soort schadeauto groothandel. Wij doen op verzoek van verzekeringsexperts biedingen op schadeauto's, schademotoren en andere schadevoertuigen. Bij ons vindt u het aanbod van de meest vooraanstaande schadevoertuighandelaar van Nederland.

Totaal 0 sloopauto gevonden

Geen resultaten gevonden

Autobedrijf Broekhuis heeft alles in huis.

Wij kopen veel auto's met schade in. Mocht u hier interesse in hebben, kunt u ons altijd even contacteren. Wij zijn nu eenmaal experts in Hyundai demontage, maar ook in vrijwel alle andere verkrijgbare merken.

Verder zijn wij lid van de STIBA. Alle bedrijven die daar aangesloten zijn, voldoen aan de eisen die aan vergunningen, garantie en kwaliteit wordt gesteld. Alle STIBA-bedrijven beschikken over een geldig certificaat KwaliteitsZorg Demontage (KZD). Deze certificaten worden uitgedeeld met 1, 2 of 3 sterren. Autobedrijf Broekhuis heeft de hoogste norm: 3 sterren en heeft ook een ISO 9001 certificaat.

De demontage van een Hyundai, maar ook van de andere merken, wordt geheel volgens de uniforme richtlijnen KZD uitgevoerd. Na het demonteren van een Hyundai worden alle bruikbare onderdelen op kwaliteit beoordeeld. Daarna worden ze gecontroleerd en geclassificeerd voordat ze in het magazijn worden opgeslagen.

Hyundai sloopauto’s

Als u een bepaald onderdeel zoekt van een Hyundai, via demontage verkregen, kunt u bij ons uw hart ophalen. Wij hebben Hyundai onderdelen van in totaal rond de 75 types vanuit Hyundai demontage!
Alle onderdelen, verkregen na Hyundai demontage, kunnen aan onze balie gekocht worden, maar we verzenden ook door heel Nederland na online betaling. U kunt het gewenste onderdeel van Hyundai demontage bekijken via onze website.

Contact & route

Contact
& route

Autobedrijf Broekhuis
Broekhuisweg 5
7665 TW Albergen

Onderdelen:
0546 - 44 11 66
parts@broekhuisautos.nl

maps

Accepteer de marketing-cookies om deze kaart te bekijken. Klik hier.