Gebruikte onderdelen en in- en verkoop schadeauto's
 • Groots in aanbod en betrouwbaar in service
 • Veilig bestellen en betalen
 • Vandaag besteld, morgen in huis

Chrysler Sloperij

Bij Autobedrijf Broekhuis bent u aan het juiste adres voor uw gebruikte auto-onderdeel van Chrysler demontage, maar ook van alle andere voorkomende merken.

Autobedrijf Broekhuis heeft veel gebruikte auto-onderdelen, via demontage van de Chrysler en alle andere auto's verkregen. Wij zijn onder andere lid van de VSV. De VSV is een brancheorganisatie voor bedrijven die rechtstreeks van autoverzekeraars schadeauto's en schademotoren kopen. Daarom worden wij ook wel eerstelijns opkopers genoemd, als een soort schadeauto groothandel. Wij doen op verzoek van verzekeringsexperts biedingen op schadeauto's, schademotoren en andere schadevoertuigen. Bij ons vindt u het aanbod van de meest vooraanstaande schadevoertuighandelaar van Nederland.

Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina
 1. Chrysler PT Cruiser
  • Internet ID: V1924
  • Motorcode: 20L
  • Kilometerstand: 175030 KM
  Op aanvraag
 2. Chrysler 300 C
  • Internet ID: V356
  • Motorcode: 642982
  • Kilometerstand: 153496 KM
  Op aanvraag
Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina

AUTOBEDRIJF BROEKHUIS HEEFT ALLES IN HUIS.

Wij kopen veel auto's met schade in. Mocht u hier interesse in hebben, kunt u ons altijd even contacteren. Wij zijn nu eenmaal experts in Chrysler demontage, maar ook in vrijwel alle andere verkrijgbare merken.

Verder zijn wij lid van de STIBA. Alle bedrijven die daar aangesloten zijn, voldoen aan de eisen die aan vergunningen, garantie en kwaliteit wordt gesteld. Alle STIBA-bedrijven beschikken over een geldig certificaat KwaliteitsZorg Demontage (KZD). Deze certificaten worden uitgedeeld met 1, 2 of 3 sterren. Autobedrijf Broekhuis heeft de hoogste norm: 3 sterren.

De demontage van een Chrysler, maar ook van de andere merken, wordt geheel volgens de uniforme richtlijnen KZD uitgevoerd. Na het demonteren van een Chrysler worden alle bruikbare onderdelen op kwaliteit beoordeeld. Daarna worden ze gecontroleerd en geclassificeerd voordat ze in het magazijn worden opgeslagen.

AUTO ONDERDELEN VAN CHRYSLER SLOOPAUTO’S

Als u een bepaald onderdeel zoekt van een Chrysler, via demontage verkregen, kunt u bij ons uw hart ophalen. Wij hebben onderdelen van in totaal rond de 75 types vanuit Chrysler demontage!
Alle onderdelen, verkregen na Chrysler demontage, kunnen aan onze balie gekocht worden, maar we verzenden ook door heel Nederland. U kunt het gewenste onderdeel van Chrysler demontage bekijken via onze website.

CONTACT 
& ROUTE

Autobedrijf Broekhuis
Broekhuisweg 5
7665 TW Albergen

Onderdelen:
0546 - 44 11 66
parts@broekhuisautos.nl