Seat Ibiza onderdelen

Koop gebruikte Seat Ibiza onderdelen van goede kwaliteit voor een voordelige prijs. Als u de onderdelen vandaag bestelt, heeft u deze morgen in huis, mits ze op voorraad zijn. Ons deskundige team van monteurs demonteert de Ibiza-onderdelen van jonge sloopauto’s volgens de KZD- en ARN-richtlijnen en controleert of deze volledig naar behoren werken. Voor vragen of informatie zijn wij bereikbaar op 0546 441 166 of parts@broekhuisautos.nl.

Filter op onderdelen voor Seat Ibiza

Vul uw nummerplaat in

Tweedehands onderdelen van Ibiza’s

Bij Broekhuis Auto’s koopt u kwalitatief goede onderdelen voor een voordelige prijs. De aangevraagde onderdelen worden door onze professionals uit jonge Seat sloopauto´s gedemonteerd. U koopt daarom originele Ibiza onderdelen voor een lagere prijs dan wanneer u deze nieuw koopt. Bij ons profiteert u van:

  • Seat Ibiza onderdelen die veilig zijn gedemonteerd
  • Originele onderdelen voor een voordelige prijs
  • Gemakkelijk betalen via iDEAL
  • Snelle levering: vandaag besteld, morgen in huis

Het bestelproces gaat snel en eenvoudig. Aan de linkerkant van de pagina kiest u het gewenste onderdeel uit of u zoekt u het onderdeel door middel van de filterfunctie aan de bovenkant van de pagina. Op basis van de specificaties kiest u een product uit dat bij uw auto past. Nadat u rechtsboven op de pagina op de bestelknop gedrukt heeft en uw gegevens heeft verzonden, nemen onze medewerkers contact met u op om de bestelling af te ronden.

Gecertificeerde onderdelen volgens KZD- en ARN-richtlijnen

Alle onderdelen zijn gedemonteerd aan de hand van de KZD- en ARN-norm. Broekhuis Auto’s is Stiba-gecertificeerd. Dit houdt in dat alle Seat Ibiza onderdelen op de juiste manier uit de sloopauto’s verkregen zijn en gecontroleerd zijn op kwaliteit. Omdat er geen nieuwe Seat onderdelen geproduceerd hoeven te worden, is het gebruik van tweedehands onderdelen erg milieuvriendelijk.

Afbeeldingen van tweedehands Seat Ibiza onderdelen

De Seat Ibiza onderdelen die u bij Broekhuis auto’s koopt zijn betrouwbaar en van goede kwaliteit. We voorzien de meeste producten in ons assortiment van een foto. In het verleden demonteerden we onder andere een koplamp en een gasklephuis:

Ons assortiment bestaat uit een groot aantal Seat Ibiza onderdelen die verkregen zijn uit jonge sloopauto’s. De onderdelen die hieronder genoemd worden, zijn slechts een deel van het gehele assortiment. Het is ook mogelijk om onderdelen aan te vragen die niet in ons assortiment staan.

ABS pomp
Aandrijfas
Achterklep
Blower
Carterpan
Dynamo
Gasklephuis
Intercooler
Kleppendeksel
Luchtfilterhuis
Motor
Oliefilterhuis
Portierruitmotor
Radiateur
Tank

Over de Seat Ibiza

De Seat Ibiza is de ideale stadsauto vanwege zijn compacte formaat en ruime binnenkant. De sportieve auto wordt sinds 1984 verkocht en telt inmiddels 5 generaties. Het nieuwste model, Ibiza 6F, is sinds begin 2017 te koop. De sportieve Ibiza is vernoemd naar het gelijknamige Spaanse eiland.

Klantenservice

Voor vragen over Seat Ibiza onderdelen of andere producten kunt u telefonisch bij ons terecht via 0546 441 166 of e-mailt u naar parts@broekhuisauto.nl. U kunt ons ook altijd bereiken voor onderdelen die niet op de website vermeld worden. We hebben deze onderdelen vaak wel beschikbaar in ons magazijn.

We verkopen naast Seat Ibiza onderdelen ook andere Seat onderdelen, Seat sloopauto’s en Seat schadeauto’s.

Contact & route

Contact
& route

Autobedrijf Broekhuis
Broekhuisweg 5
7665 TW Albergen

Onderdelen:
0546 - 44 11 66
parts@broekhuisautos.nl

maps

Accepteer de marketing-cookies om deze kaart te bekijken. Klik hier.