Volkswagen schadeauto

Een Volkswagen schadeauto vindt u gemakkelijk in ons brede aanbod Volkswagens met schade. De jonge schadeauto’s vanaf 1998 kunnen nog goed opgeknapt worden door hobbyisten of autoschadeherstelbedrijven. Na reparatie van de afgekeurde Volkswagen schadeauto moet deze opnieuw gekeurd worden. Als de auto wordt goedgekeurd, kan deze gewoon weer de weg op. Een Volkswagen schadeauto wordt ook regelmatig gedemonteerd voor bruikbare onderdelen.

 • Betaalbare Volkswagen schadeauto
 • Zeer geschikt voor autohobbyisten en autoschadebedrijvenn
 • VSV-erkend: veilig en betrouwbaar autobedrijf

Bekijk hieronder alle Volkswagen schadeauto’s:

 • Model

  Wis alle
Gevonden occasions: 17
Getoond 1–12 van 1712
Getoond 1–12 van 1712

Mag mijn Volkswagen schadeauto de weg op?

Een Volkswagen schadeauto kan na reparatie van de schade niet zomaar weer de weg op. Alle aangeboden Volkswagen schadeauto’s hebben een vermelding in het RDW-kentekenregister. De schade is bijvoorbeeld doorgegeven door de politie of een schade-expert van uw verzekeringsmaatschappij. De geleden schade wordt dus geregistreerd in een landelijk register.

Heeft u alle schade hersteld? Dan kunt u een nieuwe schadekeuring aanvragen. Bij een nieuwe schadekeuring controleert de RDW bijvoorbeeld of de carrosseriematen afwijken van de fabrieksgegevens en of de wieluitlijning klopt. De RDW-medewerker bij het keuringsstation bepaalt vervolgens of de schadeauto weer de weg op mag. Dit werkt volgens de volgende stappen:

 1. Meld u aan bij een RDW-keuringsstation naar keuze
 2. Maak uw Volkswagen schadeauto vrij van de bodembeplating
 3. U ontvangt een geldig kentekenbewijs met een tenaamstellingscode
 4. Uw schadeauto wordt verwijderd uit het RDW-kentekenregister
 5. U kunt de openbare weg weer op

Let op: voertuigen tot en met 3.500 kilogram kunnen alleen gekeurd worden bij een RDW-keuringsstation in Amsterdam, Arnhem, Den Bosch, Elsloo, Veldhoven, Zwijndrecht of Zwolle. Zwaardere schadevoertuigen kunt u bij ieder RDW-keuringsstation laten keuren.

Een Volkswagen schadeauto: een betrouwbaar opknapmodel

Er is altijd wel een Volkswagen schadeauto beschikbaar op ons grote terrein in Albergen. Op de website wordt de database met VW schademodellen realtime geüpdatet. De jonge schadeauto’s zijn beschikbaar tegen scherpe prijzen. Wij hebben in veertig jaar al veel klanten blij gemaakt met een Volkswagen schadeauto. De afgelopen jaren hebben we onder andere de onderstaande modellen verkocht:

Volkswagen Beetle Volkswagen Golf Plus Volkswagen Tiguan
Volkswagen Bora Volkswagen Jetta Volkswagen Touareg
Volkswagen Caddy Volkswagen Lupo Volkswagen Touran
Volkswagen Corrado Volkswagen Passat Volkswagen Transporter
Volkswagen Crafter Volkswagen Polo Volkswagen UP
Volkswagen Fox Volkswagen Scirocco Volkswagen Vento
Volkswagen Golf Volkswagen Sharan

Autobedrijf Broekhuis is in 50 jaar tijd uitgegroeid tot een van de grootste autoschadegroothandels in Nederland

Autobedrijf Broekhuis is lid van de Vereniging SchadeVoertuighandel (VSV), waardoor wij garant staan voor kwaliteit en zekerheid. De VSV is een brancheorganisatie voor bedrijven die schadeauto's of schademotoren rechtstreeks van autoverzekeraars kopen. Als eerstelijns opkopers kopen wij direct schadeauto’s op van autoverzekeraars. Behalve voor een Volkswagen schadeauto, kunt u bij ons ook terecht voor bijvoorbeeld een Honda schadeauto, een Nissan schadeauto, een Mitsubishi schadeauto of een Opel schadeauto. Autobedrijf Broekhuis heeft altijd een ruim assortiment schadeauto’s, waardoor er altijd een merk of model is dat bij uw wensen past.

Bent u op zoek naar een geschikte Volkswagen schadeauto? Kom dan eens langs op onze locatie in Albergen:

Autobedrijf Broekhuis B.V.
Broekhuisweg 5
7665 TW Albergen

Het actuele aanbod Volkswagen schadeauto’s ziet u bovenaan deze pagina.

Autobedrijf Broekhuis is al jarenlang een erkend bedrijf op het gebied van inkoop, verkoop én export van VW schadeauto's. Door onze ruime ervaring op dit gebied kunt u rekenen op een betrouwbare handelspartner. Een schadeauto van het merk Volkswagen koopt u bij Autobedrijf Broekhuis.

Vragen over Volkswagen schadeauto’s

Heeft u vragen over een van onze aangeboden Volkswagen schadeauto’s? Onze autospecialisten helpen u graag. U kunt ons bereiken via autoverkoop@broekhuisautos.nl of door te bellen naar 0546-442385.

Bent u op zoek naar gedemonteerde Volkswagen onderdelen? U kunt bij ons ook losse Volkswagen onderdelen kopen.

Contact & route

Contact
& route

Autobedrijf Broekhuis
Broekhuisweg 5
7665 TW Albergen

Onderdelen:
0546 - 44 11 66
parts@broekhuisautos.nl

maps

Accepteer de marketing-cookies om deze kaart te bekijken. Klik hier.