Gebruikte onderdelen en in- en verkoop schadeauto's

Toyota Schadeauto

Goedkoop een Toyota schadeauto kopen bij Autobedrijf Broekhuis. De schadeauto’s zijn zeer geschikt om opgeknapt te worden door bijvoorbeeld autoschadeherstelbedrijven of hobbyisten.

  • VSV-erkend: kwalitatief en veilig autobedrijf
  • Laag geprijsde Toyota schadeauto’s
  • Perfect voor autoschadeherstelbedrijven en hobbyisten

Hieronder ziet u ons gehele aanbod aan Toyota schadeauto’s:

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Autobedrijf Broekhuis regelt de tenaamstelling van uw Toyota met schade

Een Toyota schadeauto wordt na aanschaf direct op naam gezet door een van onze medewerkers. U ontvangt meteen hierna het eerste deel van de tenaamstellingscode voor uw Toyota schadeauto. Het volledige kentekenbewijs ontvangt u samen met het tweede deel van de tenaamstellingscode de volgende dag al in huis.

Met uw Toyota schadeauto de weg op

U dient eerst een geldige autoverzekering af te sluiten voordat u de openbare weg op mag met uw Toyota schadeauto. U kunt een autoverzekering voor uw Toyota schadeauto bij ons op locatie afsluiten. Wij helpen graag met het realiseren van een vlot verloop van de verzekeringsaanvraag.

Kunnen wij u verder helpen met vragen over de tenaamstelling, de autoverzekering of de Toyota schadeauto zelf? Neem contact op via 0546-442318 of autoverkoop@broekhuisautos.nl.

Een Toyota schadeauto: een uitdagend opknapmodel

Wij hebben altijd een geschikte Toyota schadeauto voor u in ons aanbod. Op ons grote terrein in Albergen bieden wij verschillende Toyota-modellen aan. Met onze jarenlange ervaring hebben wij al veel klanten blij gemaakt met een Toyota schadeauto. Zo hebben wij hebben recent de volgende modellen verkocht:

Toyota Yaris
Toyota IQ
Toyota Auris
Toyota Aygo
Toyota Verso
Toyota Avensis
Toyota Previa
Toyota Tundra
Toyota Landcruiser


Autobedrijf Broekhuis is in 50 jaar tijd uitgegroeid tot een van de grootste autoschadegroothandels in Nederland

Autobedrijf Broekhuis is lid van de Vereniging SchadeVoertuighandel (VSV), wat betekent dat wij garant staan voor kwaliteit en zekerheid. De VSV is een brancheorganisatie voor bedrijven die schadeauto's of schademotoren rechtstreeks van autoverzekeraars kopen. Als eerstelijns opkoper kopen wij direct schadeauto’s op van autoverzekeraars. Behalve voor een Toyota schadeauto, kunt u bij ons ook terecht voor bijvoorbeeld een schadeauto van Daihatsu, schadeauto’s van Chevrolet en Hyundai schadeauto's.

Bent u op zoek naar de perfecte Toyota schadeauto? Breng dan eens een bezoekje aan onze locatie in Albergen:

Autobedrijf Broekhuis B.V.
Broekhuisweg 5
7665 TW Albergen

Ons huidige aanbod Toyota schadeauto’s vindt u bovenaan deze pagina.

Autobedrijf Broekhuis is al jarenlang een erkend bedrijf op het gebied van inkoop, verkoop én export van Toyota schadeauto's. Door onze ruime ervaring op dit gebied kunt u rekenen op een betrouwbare handelspartner.

Meer informatie over Toyota schadeauto’s

Wilt u meer weten over ons aanbod Toyota schadeauto’s? Onze specialisten staan u graag te woord. U komt in contact met hen door te bellen naar 0546-442318 of een mail te sturen naar autoverkoop@broekhuisautos.nl.

Bent u op zoek naar gebruikte onderdelen van Toyota auto’s? Wij hebben ook een ruim aanbod in Toyota onderdelen.

CONTACT 
& ROUTE

Autobedrijf Broekhuis
Broekhuisweg 5
7665 TW Albergen

Onderdelen:
0546 - 44 11 66
parts@broekhuisautos.nl