Gebruikte onderdelen en in- en verkoop schadeauto's

Ssang Yong Schadeauto

De schadeauto’s van SsangYong zijn zeer geschikt om op te knappen door bijvoorbeeld hobbyisten of autoschadeherstelbedrijven. De auto’s worden aangeboden tegen zeer lage prijzen. Een SsangYong schadeauto mag na aankoop gewoon de weg op. De exacte schade wordt bij de productomschrijving vermeld. U kunt de auto ook gebruiken voor het demonteren van alle werkende onderdelen.

  • VSV-erkend autobedrijf: altijd veilig en betrouwbaar
  • De beste keuze voor hobbyisten en autoschadebedrijven
  • Scherpe prijzen door kleine schade

Vind hieronder een jonge SsangYong schadeauto die voor u geschikt is. Het aanbod wordt iedere dag geüpdatet.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Autobedrijf Broekhuis regelt de tenaamstelling van uw SsangYong met schade

Een auto moet na aankoop op naam worden overgeschreven om deze uw eigendom te maken. Wij geven u direct het eerste deel van de tenaamstellingscode. Het tweede deel van deze code wordt uit veiligheidsoverwegingen samen met de kentekencard door de RDW per post verstuurd. U kunt deze onderdelen de volgende werkdag al in uw brievenbus verwachten.

In uw SsangYong schadeauto naar huis rijden

U mag met het eerste deel van de tenaamstellingscode direct de weg op. Het enige wat u zelf hoeft te regelen is een geldige autoverzekering voor de SsangYong schadeauto. Dit kan ter plekke bij Autobedrijf Broekhuis gedaan worden. Wij helpen u graag met het kiezen van de juiste verzekering.

Wij helpen u graag verder met vragen over een SsangYong schadeauto. Neem hiervoor contact op via 0546 442 318 of autoverkoop@broekhuisautos.nl. U kunt ook langskomen bij ons autobedrijf in Albergen.

SsangYong schadeauto: een schademodel tegen de laagste prijs

Hobbyisten en autoschadeherstelbedrijven kiezen vaak voor een SsangYong schadeauto, omdat deze tegen een zeer lage prijs wordt aangeboden. Een SsangYong schadeauto is veel goedkoper dan een standaard tweedehandsauto, terwijl de auto na een kleine reparatie weer in goed staat verkeert. Wij krijgen iedere week jonge SsangYong schadeauto’s binnen op ons terrein in Albergen. De afgelopen jaren hebben we onder andere de volgende SsangYong modellen verkocht:

  • SsangYong Korando
  • SsangYong Musso
  • SsangYong Rexton
  • SsangYong Kyron

Autobedrijf Broekhuis is in 50 jaar tijd uitgegroeid tot een van de grootste autoschadegroothandels in Nederland

Autobedrijf Broekhuis is lid van de Vereniging SchadeVoertuighandel (VSV), waardoor wij garant staan voor kwaliteit en zekerheid. De VSV is een brancheorganisatie voor bedrijven die schadeauto's of schademotoren rechtstreeks van autoverzekeraars kopen. Als eerstelijns opkoper kopen wij direct schadeauto’s op van autoverzekeraars. Behalve voor een SsangYong schadeauto, kunt u bij ons ook terecht voor bijvoorbeeld een Dodge schadeauto, schadeauto’s van Mercedes en Honda schadeauto's.

Op onze locatie in Albergen kunt u met eigen ogen ons aanbod SsangYong schadeauto’s bekijken:

Autobedrijf Broekhuis B.V.

Broekhuisweg 5
7665 TW Albergen

Het actuele aanbod SsangYong schadeauto’s vindt u bovenaan deze pagina.

Autobedrijf Broekhuis is een erkend bedrijf op het gebied van in- en verkoop én de export van SsangYong schadeauto's. Door ruim vijftig jaar ervaring op dit gebied kunt u rekenen op een betrouwbare handelspartner. Een voordelige schadeauto van het merk SsangYong koopt u daarom bij Autobedrijf Broekhuis.

Kunnen wij u verder helpen?

Wij helpen u graag verder met het kiezen van een geschikte SsangYong schadeauto. Ook voor andere vragen over schadeauto’s kunt u bij ons terecht. Stuur hiervoor een e-mail naar autoverkoop@broekhuisautos.nl of bel ons via 0546 442 318.

Bent u op zoek naar tweedehands onderdelen? Bekijk dan hier alle SsangYong onderdelen.

CONTACT 
& ROUTE

Autobedrijf Broekhuis
Broekhuisweg 5
7665 TW Albergen

Onderdelen:
0546 - 44 11 66
parts@broekhuisautos.nl