Gebruikte onderdelen en in- en verkoop schadeauto's

Smart Schadeauto

Een Smart schadeauto heeft beschadigingen waardoor deze voor een scherpe prijs wordt verkocht. Deze beschadigingen zijn vaak eenvoudig te repareren. Vooral hobbyisten en autoschadeherstelbedrijven kopen Smart schadeauto’s. Zij knappen de Smart schadeauto op, waarna deze gewoon weer de openbare weg op mag. In sommige gevallen gebruikt men een schadeauto voor de Smart onderdelen die nog in goede staat zijn.

  • Kwaliteit gegarandeerd door VSV-erkenning
  • De beste keuze voor de hobbyist
  • Smart schadeauto’s tegen zeer scherpe prijzen

Bekijk alle beschikbare Smart schadeauto’s via het onderstaande overzicht.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Wij verzorgen de tenaamstelling van uw Smart schadeauto

De tenaamstelling wordt volledig voor u verzorgd. Na de aanschaf van uw Smart schadeauto regelen wij direct het eerste deel van de tenaamstellingscode. Het tweede deel van de tenaamstellingscode wordt door de RDW verstuurd. Deze ontvangt u de volgende werkdag samen met de kentekencard in huis. U hoeft hier dus niets voor te doen.

Mag mijn Smart met schade direct de weg op?

Een schadeauto mag meestal direct de weg op na de tenaamstelling. U moet alleen nog een verplichte autoverzekering afsluiten voordat u de openbare weg op kunt. Wij ondersteunen u graag bij het vinden van de juiste autoverzekering.

Wij helpen u graag verder met vragen over toelating op de openbare weg. U kunt voor meer informatie contact opnemen met een van onze medewerkers via 0546 442 318 of via autoverkoop@broekhuisautos.nl.

Smart schadeauto: een betaalbaar alternatief

Een Smart schadeauto is een stuk goedkoper dan een 'gewone' tweedehands Smart. Daarnaast worden vrij nieuwe tweedehands Smarts niet zo snel ingeruild, terwijl er bij ons regelmatig een jonge Smart schadeauto binnenkomt. Wij hebben ruim 50 jaar ervaring met de verkoop van Smart schadeauto’s. In die 50 jaar hebben we onder andere de onderstaande Smart modellen verkocht:

  • Smart City Coupe
  • Smart Fortwo
  • Smart Pulse

Autobedrijf Broekhuis is in 50 jaar tijd uitgegroeid tot een van de grootste autoschadegroothandels in Nederland

Autobedrijf Broekhuis is lid van de Vereniging SchadeVoertuighandel (VSV), waardoor wij garant staan voor kwaliteit en zekerheid. De VSV is een brancheorganisatie voor bedrijven die schadeauto's of schademotoren rechtstreeks van autoverzekeraars kopen. Als eerstelijns opkoper kopen wij direct schadeauto’s op van autoverzekeraars. Behalve voor een Renault schadeauto, kunt u bij ons ook terecht voor bijvoorbeeld een Citroën schadeauto, schadeauto’s van Mazda en Toyota schadeauto's.

Op onze locatie in Albergen kunt u met eigen ogen ons aanbod Smart schadeauto’s bekijken:

Autobedrijf Broekhuis B.V.

Broekhuisweg 5
7665 TW Albergen

Het actuele aanbod Smart schadeauto’s vindt u bovenaan deze pagina.

Autobedrijf Broekhuis is een erkend bedrijf op het gebied van in- en verkoop én de export van Smart schadeauto's. Door ruim vijftig jaar ervaring op dit gebied kunt u rekenen op een betrouwbare handelspartner. Een voordelige schadeauto van het merk Smart koopt u daarom bij Autobedrijf Broekhuis.

Kunnen we u ergens mee helpen?

Een van onze bekwame medewerkers helpt u graag met het vinden van een Smart schadeauto naar wens. U kunt contact opnemen met een van onze medewerkers door te bellen naar 0546 442 318 of door een e-mail te sturen naar autoverkoop@broekhuisautos.nl. Ook voor andere vragen staan wij voor u klaar.

We hebben behalve veel Smart schadeauto’s ook een breed aanbod Smart onderdelen.

CONTACT 
& ROUTE

Autobedrijf Broekhuis
Broekhuisweg 5
7665 TW Albergen

Onderdelen:
0546 - 44 11 66
parts@broekhuisautos.nl