Gebruikte onderdelen en in- en verkoop schadeauto's

Saab Schadeauto

Een Saab schadeauto is eenvoudig te vinden in ons ruime aanbod aan Saab auto’s met schade. De auto’s zijn door de RDW afgekeurd, maar na reparatie en goedkeuring mag een Saab schadeauto weer gewoon de openbare weg op. Een ideale uitdaging voor een autohobbyist, maar ook autoschadeherstelbedrijven hebben iets aan een Saab schadeauto. Na demontage kunnen zij de bruikbare onderdelen gebruiken voor andere Saab auto’s.

  • Schadeauto’s voor onder andere hobbyisten
  • VSV-erkend schadeautobedrijf
  • Goedkope Saab schadeauto

Bekijk in het onderstaande overzicht ons hele aanbod aan Saab schadeauto’s:

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Wij regelen de tenaamstelling van uw Saab

Een Saab schadeauto moet eerst op naam gezet worden voordat deze de weg op mag. Wij regelen de tenaamstelling van uw auto van het begin tot het eind. Het eerste deel van de tenaamstellingscode ontvangt u direct na aanschaf van de Saab schadeauto. Het tweede deel van de tenaamstellingscode en het kentekenbewijs zelf krijgt u binnen één werkdag thuisgestuurd.

Wanneer mag mijn Saab schadeauto de weg op?

De autoverzekering is het enige wat nog rest om de openbare weg op te mogen met uw Saab schadeauto. U kunt een autoverzekering zeer snel en ter plekke afsluiten. U mag met het eerste deel van het kentekenbewijs en een verzekeringsbewijs direct de openbare weg op.

Wilt u meer informatie over een tenaamstelling of een verzekering? Dan raden wij u aan om contact met ons op te nemen. Wij zijn te bereiken via 0546-442318 en via autoverkoop@broekhuisautos.nl.

Een Saab schadeauto: een voordelige Saab die bij u past

Wij houden ons aanbod aan Saab schadeauto’s altijd up-to-date. Alle Saab schadeauto’s die wij binnenkrijgen, worden direct toegevoegd aan onze website. Autobedrijf Broekhuis heeft al meer dan vijftig jaar ervaring in de verkoop van Saab schadeauto’s. Zo hebben wij recent de volgende Saab schadeauto’s verkocht:

Saab 9-3
Saab 9-5
Saab 900
Saab 9000

Autobedrijf Broekhuis is in 50 jaar tijd uitgegroeid tot een van de grootste autoschadegroothandels in Nederland

Autobedrijf Broekhuis is lid van de Vereniging SchadeVoertuighandel (VSV), wat betekent dat wij garant staan voor kwaliteit en zekerheid. De VSV is een brancheorganisatie voor bedrijven die schadeauto's of schademotoren rechtstreeks van autoverzekeraars kopen. Als eerstelijns opkoper kopen wij direct schadeauto’s op van autoverzekeraars. Behalve voor een Saab schadeauto, kunt u bij ons ook terecht voor bijvoorbeeld Jeep schadeauto's, Audi schadeauto’s en schadeauto’s van Fiat.

Wilt u zelf een Saab schadeauto aanschaffen? Kom dan eens langs op onze locatie in Albergen om ons aanbod te bekijken:

Autobedrijf Broekhuis B.V.

Broekhuisweg 5
7665 TW Albergen

Ons huidige aanbod Saab schadeauto’s vindt u bovenaan deze pagina.

Autobedrijf Broekhuis is een erkend bedrijf op het gebied van in- en verkoop én de export van Saab schadeauto's. Door ruim vijftig jaar ervaring op dit gebied kunt u rekenen op een betrouwbare handelspartner. Een voordelige schadeauto van het merk Saab koopt u daarom bij Autobedrijf Broekhuis.

Kunnen wij u verder helpen?

Wilt u meer weten over de aangeboden Saab schadeauto’s? Neem dan contact op met onze specialisten voor meer informatie. Dit kan door het sturen van een e-mail naar autoverkoop@broekhuisautos.nl of door te bellen naar 0546-442318.

Bent u op zoek naar onderdelen van gedemonteerde Saab auto’s? Neem dan een kijkje op de onderdelen pagina.

CONTACT 
& ROUTE

Autobedrijf Broekhuis
Broekhuisweg 5
7665 TW Albergen

Onderdelen:
0546 - 44 11 66
parts@broekhuisautos.nl