Gebruikte onderdelen en in- en verkoop schadeauto's

Rover Schadeauto

Met een Rover schadeauto koopt u een Rover auto voor een voordelige prijs. Voor autoliefhebbers en autoschadeherstelbedrijven is een Rover schadeauto ideaal als opknapproject. Na reparatie is de auto geschikt om de weg op te gaan. Daarnaast zijn Rover schadeauto’s populair vanwege de onderdelen. Deze tweedehands onderdelen gebruikt men om andere modellen van Rover te repareren.

  • Rover schadeauto’s voor een scherpe prijs
  • Ideaal project voor liefhebbers
  • Veiligheid en zekerheid door VSV-lidmaatschap

Hieronder ziet u het gehele aanbod Rover schadeauto’s van Autobedrijf Broekhuis:

Geen producten gevonden voor deze selectie.

De tenaamstelling van uw Rover direct geregeld

Voordat u de weg op gaat met uw Rover schadeauto, is het van belang dat u de tenaamstelling regelt. Hiermee zorgt u ervoor dat de auto op uw naam staat. Autobedrijf Broekhuis regelt direct de aanvraag van het kentekenbewijs voor u. Bij de aanschaf van uw Rover ontvangt u het eerste deel van de tenaamstellingscode. Het tweede deel krijgt u door de RDW per post thuisgestuurd. U ontvangt daarbij ook het kentekenbewijs van de auto.

Wanneer mag ik de weg op met mijn Rover schadeauto?

Een Rover schadeauto mag de weg op wanneer u in het bezit bent van het eerste deel van het kentekenbewijs en wanneer de auto verzekerd is. Het is dus noodzakelijk dat u een geldige autoverzekering afsluit voordat u de weg op gaat.

Wilt u meer informatie over de aanvraag van een tenaamstellingscode? Neem dan contact op met Autobedrijf Broekhuis door een e-mail te sturen naar autoverkoop@broekhuisautos.nl of te bellen naar 0546 442 318.

Een Rover schadeauto: een passievolle opknapper

Bij Autobedrijf Broekhuis vindt u geregeld verschillende modellen Rover schadeauto’s. Omdat een schadeauto vaak goedkoper is dan een tweedehands auto zonder schade, verkopen we onze auto’s van Rover meestal snel. Via het bovenstaande aanbod ziet u snel meer informatie over de betreffende Rover schadeauto. De afgelopen vijftig jaar hebben wij onze klanten onder andere blij gemaakt met de volgende modellen van Rover:

  • Rover Mini
  • Rover 100
  • Rover 400
  • Rover 600-serie
  • Rover Tourer
  • Rover 25

Autobedrijf Broekhuis is in 50 jaar tijd uitgegroeid tot een van de grootste autoschadegroothandels in Nederland

Autobedrijf Broekhuis is lid van de Vereniging SchadeVoertuighandel (VSV), waardoor wij garant staan voor kwaliteit en zekerheid. De VSV is een brancheorganisatie voor bedrijven die schadeauto's of schademotoren rechtstreeks van autoverzekeraars kopen. Als eerstelijns opkoper kopen wij direct schadeauto’s op van autoverzekeraars. Behalve voor een Rover schadeauto, kunt u bij ons ook terecht voor bijvoorbeeld Dacia schadeauto’s, Mitsubishi schadeauto’s en Skoda schadeauto’s.

Bent u op zoek naar een Rover schadeauto? Kom dan eens langs op onze locatie in Albergen.

Autobedrijf Broekhuis B.V.
Broekhuisweg 5
7665 TW Albergen

Het actuele aanbod Rover schadeauto’s vindt u bovenaan deze pagina.

Autobedrijf Broekhuis is lis van de VSV en specialist op het gebied van inkoop, verkoop én export van Rover schadeauto's. Door onze 50 jaar lange ervaring op dit gebied kunt u rekenen op een betrouwbare handelspartner voor het kopen van uw Rover auto.

Meer informatie over Rover schadeauto’s

Heeft u vragen over de Rover schadeauto’s uit ons aanbod? De medewerkers van Autobedrijf Broekhuis helpen u graag verder. U kunt contact met ons opnemen via autoverkoop@broekhuisautos.nl en 0546 442 318.

Zoekt u onderdelen voor Rover auto’s? Bekijk dan eens onze pagina met gedemonteerde Rover onderdelen.

CONTACT 
& ROUTE

Autobedrijf Broekhuis
Broekhuisweg 5
7665 TW Albergen

Onderdelen:
0546 - 44 11 66
parts@broekhuisautos.nl